sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Viikonlopun parhaat palat

Makasin sohvalla peiton alla ja katsoin hyvää telkkaria. Kuten Catfish.


Ompelin korjausompeluita ja sain lähes valmiiksi kaksi vauvanpeittoa <3 Täytyy pistää tässä puikolla koreasti, kun lähipiiriin pukkaa keväällä niin monta vauvaa :) Sain itseni talosta ulos eilen ekaa kertaa neljän aikaan. Kävin kaupassa unohtaen puolet asioista mitä piti ostaa. Sain kuitenkin aikaan herkullisia vegesusheja iltaruuaksi.


Niin hyvin ei tullut nukuttua, kun oli tarkoitus, sillä kipeä olo herätti vähän väliä. Ikuisuuspitkä aamupalahetki; banaanipannareita, vaniljarahkaa ja mustikoita. Teetä ja kahvia. Päivän lehti.


Jotain erikoisreseptiäkin piti päästä koettamaan. Tein tällaisia terveellisiä Snickers-patukoita. Melkein raakaruokaa, ainoastaan kuorrutussuklaa on ihan perus tummaa suklaata. No onhan tämä lopputulos nyt aika kaukana patukasta. Enkä tiedä tunnistaisiko edes matkivan Snickersiä. Mutta hyvää on!


Vielä lopuksi, tiedättekö mikä on ollut koko viikonlopussa hauskinta? Laittaa asioita pöytien ja tasojen reunoille! Ihan hulvatonta! Lasken mukin tähän pöydän REUNALLE. Eikä kukaan kisko sitä alas. Jätän puhelimen lipaston reunalle, eikä kukaan ala itkeämään sen perään. Lisäksi olen huvitellut jättämällä vesipullon yöpöydälle AUKI. Ja jättämällä tietokoneen sohvalle. Lista on loputon. Living on the edge.

Pojat alkavat mikä hetki tahansa olla kotona. Heillä reissu on kuuleman mukaan mennyt hyvin. Nooalla oli eilen varmasti elämänsä huikein päivä, kun oli päässyt pariksi tunniksi kylään, jossa oli.. koira! Voin vaan kuvitella sitä innostusta! Kuulema koira oli ollut Nooasta ihan yhtä innoissaan ja koko sen kaksi tuntia, kumpikaan ei ollut nähnyt ketään muuta ympärillään kuin toisensa <3 Jos Nooa lähti kävelemään jonnekin, niin koira seurasi kuono kiinni selässä <3

Hmm.. ehkä meidän pitää siis hankkia koira. Mitäpä sitä ei tekisi lapsensa hyvinvoinnin eteen.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti