torstai 6. marraskuuta 2014

Ranskalaiset kuulumiset

Saako yhden postauksen toteuttaa ranskalaisilla viivoilla? Kiitos!
(EDIT: haha, hahahahaha.. nyt vasta silmiini osui tuo EDELLINEN postaus :D )

- Tiistaina meillä oli ihana Katja ja muksut kylässä. Suloisia ystäviä ja oli tosi piristävää viettää ilta isolla porukalla, mutta.. heti kun he olivat lähteneet, Juhis palasi (autoa siirtämästä) suurin silmin ja totesi vaan hiljaa, että "me ei hankita yhtään lisää lapsia". Ja mä olin kyllä ihan samaa mieltä :D Vaikka nuo lapset on kyllä maailman suloisimmat, varsinkin nuorempi ansaitsisi jonkun Nobelin rauhanpalkinnon <3

- Oon koettanut olla pari päivää syömättä yhtään sokeria (tavoittena jatkaa vielä 12 päivää yhdellä pienellä synttärijuhlapoikkeuksella..) Nämä torstait kun olen illan yksin kotona on ihan kidutusta. Meillä on keittiössä NELJÄ suklaalevyä ja kuulen miten ne kaikki huutaa mun nimee..

- Tänään satoi lunta. Joka muuttui pian rännäksi. Räntäsateessa ratasmatka kauppaan oli Nooan mielestä so far elämän ehkä kauhein kokemus. Raukka huusi sekä meno että paluumatkan, kun pimeässä jotain läiskii päin naamaa.

- Nooan kävely on kehittynyt ihan huimasti! Vielä pari päivää sitten maton reuna tai kynnys riitti pylläyttämään pojan pepulleen, vaan ei enää! Nyt kävellään jo lelukasojenkin yli ja välillä käsissä raahataan mitä suurempia esineitä. Näinpä tänään Nooan myös juovan pillipullosta vettä SAMALLA kun kävelee! Oh, my child's a genius.

- Ja kuinka nero onkaan! Tänään kun sanoin olohuoneessa, että "Nooa, laita pallo uuniin", niin Nooa valitsi leluistaan pallon ja laittoi sen omaan leikkiuuniinsa! Whouuaaa!! Pojallani on aivot :D

- Nooalla lehahti tänään posket ihan punaiseksi. Ilmeisesti naudanliha :/ Jatketaan vielä tutkimuksia ja testailua.

Semmoista tänään. Käyn sohvalle järsimään.. peukaloa.. ja juomaan teetä. Ja jos motivaatioksi jatkaisi hienon Forks over Knives -dokkarin katsomista. Eilen katsoin loppuun Fat, Sick and Nearly Dead ja se oli kyllä HYVÄ. Vaikkakin kaikkien ruoka-etiikka-terveys-dokkareiden kivijalka on mun mielestä Food INC. Jos sulla on pari, kolme, kuusi tuntia ylimääräistä aikaa, niin tsekkaile pois.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti