maanantai 19. toukokuuta 2014

Joensuu

Terveisiä Joensuusta!! Huomasin ottaneeni harmittavan vähän kuvia, joten tässä muuten vähän kuulumisia reissusta. Lennot meni hyvin, vaikka sai siinä kyllä hartiavoimin tehdä töitä, että pikkumursu pysyi palttiarallaa tyytyväisenä tunnin ajan koneessa. Ja maitoa ehdottomasti kokoajan sekä nousussa että laskussa!

Reissun rankka puoli oli se, että pitkään aikaan ollut tehnyt "yövuoroja" eli olin ihan hukassa nukkumisen kanssa. Ja niin oli Nooakin. Lopputulos se, että poika nukkui huonosti ja minä en juuri yhtään. Onneksi pienet päikkärit pelasti tilannetta aina sen verran, että pysyin pystyssä :) Ja herkkuruuat! Ai että, vieläkin mietin niitä lohipiirasta ja superkääretorttua!Heti perjantaina kylään meille Paula-mummin luokse tuli Nooan isotäti eli minun tätini, joka on aivan ihanan hauskaa seuraa aina. Samaan syssyyn kylään saapui rakas Nooan kummi Katariina. Illalla koetimme käydä pojan kanssa suihkussa ja saunassa, mutta se oli jostain syystä Nooan mielestä ihan kammottavaa. Pelkkä suihkuhuone sai aikaan paniikki-itkun ja tärinän. Se siitä siis tällä kertaa.

Lauantaina päivällä kylään tulivat Nopsun isomummi ja isoukki. He olivatkin nähneet Nooan viimeksi 3,5kk sitten! Illalla käytiin Nooan ukin luona pyörähtämässä. Sunnuntaina sitten aamusta tuli kylään minun lapsuudenystävä kolmen lapsensa kanssa ja voi kun oli tosi tosi kiva nähdä heitäkin! Nooan täti eli minun rakas siskoni oli meidän kanssa 24/7 ja jopa heräsi aamuisin samaan aikaan (ennen kukonlaulua) meidän kanssa <3Siinäpä se meidän viikonloppu vierähti. Nyt ollaan kotona, ihmetellään kadoksissa olevia päiväunia ja yhtäkkiä alkanutta superhellettä! Nyt siellä on 28 astetta lämmintä!! Tosi tylsää, kun ei oikein voi olla ulkona.. Nooaa ei tietenkään voi pitää yhtään auringossa, joten vaihtoehdot on pitkähihaiset vaatteet (siellä on KAKSIKYMMENTÄKAHDEKSAN astetta) tai varjossa pitäminen (pidäpä tuota termiittiä nyt sitten edes minuutti paikallaan). Olin haaveillut pitkästä päiväunilenkistä, että saisin itse vähän nauttia auringosta, mutta nyt vihdoin kun pojan sain unille, niin tuhisee se omassa sängyssään, eli tässäpä naputtelen tietokoneella ajan kuluksi :) Tietty voisi myös nukkua, koska olen aika julmetun väsynyt.. (edit: poika nukkui puoli tuntia, ei olisi ehtinyt edes ensimmäistä lammasta laskea, parempi vaan että tulin kirjoittamaan tämän tekstin)

Illalla meille tulee kylään Juhiksen kaverit, joilla on 3v. tyttö ja Nooaa vain kuukauden nuorempi poika. Tosi kiva nähdä heitä. Täytyy tsempata pitämään silmät auki koko vierailun ajan :P


2 kommenttia:

  1. Nooa on tosiaan niin liikkuvainen lapsi, että piti meidät kaikki tehokkaasti työssä. Ajatella, että 7 kk ikäinen nousee jo seisomaan kaikkea mahdollista vasten, jopa seinää vasten kiipeämistä piti kokeilla. Mutta ne hymyt ja naurut palkitsi moninverroin ja on ihana nähdä kun poika kasvaa ja kehittyy hyvin. Nähdään taas pian. Paula-mummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä tuommoinen yksi pötkylä työllistää helposti kolme aikuista :) Eilen oli täällä tosi kiukku päivä, mutta nyt takana hyvät yöunet ja näyttäisi, että tänään on vähän pirteämpi meininki. Tulkaa taas kaikki sieltä vuorotellen tänne kylään pian!

      Poista