perjantai 19. syyskuuta 2014

Autolla länteen ja bussilla itään

Eilen aamulla meillä oli auto käytettävissä, joten hurautettiin ystävä-lapsi-treffeille, minnekäs muualle, kuin Ikeaan! Mutta ehei, emme sentään tyytyneet parin kilometrin matkaan vaan uhkarohkeasti lähdettiin naapurikaupunkiin, Espooseen :) Oli muuten pisin matka, mitä oon ajanut Nooan kanssa autolla.


Eipä ystäväni turhaan ollut Ikeaa kehunut tällaisena lasten kanssa tapaamispaikkana. Siellä oli tosi kiva leikkinurkkaus, Nooa jopa leikki pari minuuttia siellä ihan kivasti kavereidensa kanssa ja minä sain ensimmäistä kertaa koskaan tuolla tavalla kahvilassa istua hetken rauhassa kahvin ja kakkupalan äärellä. Lisää leikkipaikkoja oli lasten osastolla.Yhdentoista aikaan sitten ruoka nassuun ja autolla takaisin kohti kotia. Uni tuli ennen kehätietä. Rattaista pinnasänkyyn siirtäminen unien alkuvaiheessa onnistuu ihan mutkitta, mutta autosta sänkyyn kantaminen (oh, miten sä ootkin nyt niin tiukasti siinä istuimessa kiinni.. okei, sit auton ovi "pam", avaimet kili kili kili, oh, aurinko paistaa sua nyt suoraan silmiin, ulko-oven koodi, joo nuku vaan rakas nuku nuku.. hissi KLING, apua, oot jo ihan täysin hereillä.. kodin ovi, avaimet kili kili..) onkin vähän haastavampi rasti. Noin 15min silittely sai kuitenkin unen onneksi jatkumaan vielä omassa sängyssä.

Tänään aamulla suuntasimme taas tapaamaan ystäviä ja lapsia, tällä kertaa vastakkainen suunta, eli Tikkurila. Pidimme vähän synttärijuhlia, etuajassa. Kyllä yksivuotissynttäreitä voi juhlia moneen kertaan! Kuvassa lapsilla menossa maissinaksubileet. Kylläkin meille jälleen (kolmas kerta) heräsi epäily, että maissi Nooalle ei sovi, sillä illalla poika oli tosi itkuinen. En tiedä, tällä hetkellä olen vähän liian väsynyt miettimään mitään järkevästi.


Väsymyksen tiedostaen, täytyykin tsempata kunnolla kohta kun lähden hakemaan siskoa lentokentältä. Johanna tulee tänne viettämään huomisen päivän meidän kanssa ja sitten sunnuntaina aamuyöstä nousemme koneeseen kohti Barcelonaa!!!

ps. pitäisikö lisätä tunniste "onnettomat otsikot" :P


1 kommentti:

  1. Mahtavaa matkaa murunen, nähdään sitten taas kun molemmat ollaan kotona! <3

    VastaaPoista