lauantai 6. syyskuuta 2014

Mamman Oma Viikonloppu

Neljä suklaapullaa ja rivi suklaata cashewvoin kanssa iltapalaksi. Why not? Päälle iso lasillinen valkoviiniä. Sopii.

Öljyt tukkaan ja ohoh, miten kello on jo noin paljon, pitäis olla jo nukkumassa.. EIKÄ TARVII - mä voin aamulla nukkua niin pitkään kuin haluan! En muista koska viimeksi! Aaah, muistanpas. Heinäkuussa.


Aamupäivällä voi vaikka lähteä shoppailemaan (ah miten rakastan tuota uutta laukkuani!!) ja jätskille :) Niin ton huivin sai laukun kanssa kaupanpäälle. NO EI TIETENKÄÄN SAANUT. Mut hei, yolo. Jalkojen osittaiseen takaisin maanpinnalle palautukseen sopii roudata cittarista alennuksessa olleita vaippapaketteja kotiin niin monta kuin käsissä saa kannettua.Wau. Voin ottaa asioita pakastimesta ilman, että tarvitsee teipata ovea takaisin kiinni. Voin syödä olohuoneen lattialla katsoen telkkaria samalla. Voin ottaa pienen lepohetken peiton alla just silloin kun huvittaa. Lidliin pyöräillessäni lauloin päässäni Aretha Franklinin Freedomia :) Tein iltapäivällä uudet aarrekartat, niistä tuli hienot!


Illalla tulee telkkarista September-issue, täydellistä tyttö-muoti-hömppää. Huomenna ajattelin ommella ison kasan rästissä olevia korjausompeluita ja leipoa porkkanakakkua kotiin palaaville pojille. Niin ja tehdä Nooalle vielä pienen kotiinpaluuyllärin. Raasu rakas pikku raukka kun on pienen nuhan lisäksi saanut tänään jonkun vatsapöpön! Kuulema vointi on tosi hyvä ja on hyvällä tuulella, mutta vaippaa saa vaihtaa koko ajan ja myös isoja pukluja on tullut. Tosi kurjaa, että ei ole kotona kun on pöpöjä, mutta en ole kovin huolissani, koska a) se on isin kanssa eli maailman paras huolehtija b) lämpöä tai kuumetta ei ole c) yleisvointi on pirteä.

Onneksi kuitenkin saan pojat huomenna kotiin <3


2 kommenttia: