maanantai 1. syyskuuta 2014

Haloo!

Uusia taitoja on ilmaantunut tuohon meidän mukeloon. Milloin mitäkin esinettä Nooa nostaa aina välillä korvalleen aivan kuin mallatakseen puhelinta. Tässä kuvassa menossa sukka. Nähty myös kaukosäädin ja parsakaali. Demostraation saa jos hoilottaa Nooalle, että "haloooooo!!" :)Hieno kehitysjuttu on se, että Nooa osaa nyt katseellaan osoittaa kotoa lampun, kellon ja nallen. Aika huikeaa, se alkaa oikeasti tajuta, että esineillä on nimet.

Tänään oli ihan mukava kotipäivä. Aamullä käytiin vauvajumpassa, sen jälkeen 1,5 tuntia päiväunia. Iltapäivällä ruokakauppaan ja sen jälkeen hakemaan se tilaamani vaatepaketti. No, siinähän kävi vähän kuten uumoilinkin. Colleget oli ihan sopivat (jopa vähän piukat vyötäröltä), kun taas samalla mitoituksella tilatut farkut olivat isot. Ja se tuubihuivi oli yksinkertaisesti kamala. Eli farkut vaihtoon ja huivi palautukseen.

Illalla oli sitten muskari, jossa oli rauhallisen mukava meno. Juhis tuli myös ajoissa kotiin, joten pääsin tänne Coffee Houseen tekemään vähän työjuttuja. Ei liity mitenkään omaan päivätyöhön, mutta vähän semmoisia puolikkaita sivutöitä. Nyt kello nakuttaa jo yhdeksää, joten pitää pistää kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnata kotiin. Väsyyttääkin jo aikalailla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti