sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Löytöjä

Jokseenkin kiireistä elämää pidellyt täällä viimeaikoina. Suurin, ja valtaisa ilon aihe on se, että nyt viimein kaikki on terveinä. Oh, kylläpä sitä taas osaa arvostaa!

Tänään aamulla minä pääsin käymään pitkästä aikaa isolla kirpparilla ja voi riemua! Oli loistohomma olla siellä heti 9 jälkeen paikalla. Pöydät ja rekit olivat täynnä, myyjät vielä iloisia ja ei yhtään ryysistä. Tein löytöjäkin. Itselle mekko, huivi, villapaita sekä kirja: 3,50! Nooalle farkut ja söpö slipoveri: 2e. Ja vielä lisäksi Mondon Wien-opaskirja ensikevään reissua silmällä pitäen: 1e. Rahaa meni siis 6,50. Perjantaina kun jouduin "pakolla" käymään keskustassa kahvilassa, jossa otin mehun ja raakapatukan, ostoksille hintaa tuli 6,80. Silleen. 


Juhis droppasi Nooan minulle jäähallille ja me tultiin siitä bussilla kotiin Juhiksen jatkaessa toimistolleen tekemään hiki hatussa töitä. Keskiviikkona kun on iso konsertti tulossa. Nooa nukahti bussiin ja on nyt kohta pari tuntia ottanut unta. Hyvä juu, mutta vähän aikaisin nää unet taas tuli... Kunhan poika herää, niin lähdetään ruokakauppaan sekä katsoman Budget Sportista siellä tarjouksessa olevia ulkoilukenkiä. Jos nyt vihdoin saisin aikaiseksi ostaa ne :)


En tiedä laskeeko joku, mutta.. viikon päästä tämä mamma on jo Barcelonan lämmössä, vilinässä ja vapaudessa! En ehkä saa enää yhtään yötä nukuttua - ihan pikkuisen joku on innoissaan!! Reissaaminen on lapsettomassa elämässäni, ja erityisesti sinkkuelämässäni ollut aina ihan super super super tärkeä juttu. Mulla oli melkein aina joku reissu buukattuna ja kesällä pyrin lähtemään vähintään kuukaudeksi Suomesta pois. Reissussa on aina mieletöntä taikaa uudistumiseen, kokemuksia, nähtävää, irtautumista arjen murheista, herkkuruokaa.. nautin niin kaikesta pienestäkin - bussipysäkit on erinäköisiä kuin kotona, metrossa tuoksuu (köhm, yleensä kyllä haisee, paitsi Japanissa) erilaiselle, ihmiset meikkaavat erilailla, aurinko paistaa erilailla, shoppailusta ei tule yhtä helposti huono omatunto kuin Suomessa.. :P

Pääsittekö kärryille: MINÄ <3 REISSUT ja kohta pääsee pitkästä aikaa!!!! :)
Extrasuperplussana täysin ennenkuulumaton reissuseura: SISKO :D Oujeeoujeeoujee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti