sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kyläilemässä

Tässä muutamia kuvatunnelmia viikonlopun reissulta kummiperheen luokse. Lempäälässä meitä odotti siis Kaitsu, joka on Juhiksen lapsuudenystävä ja oli myös bestman sekä Sini, joka on ihana kätilötyyppinen superenerginen söpöyspakkaus. Sekä lapset, tyttö 8v ja poika 10v. Ihan hassua, ottaen huomioon, että pariskunta kuitenkin on samanikäiset kuin me!


Sini oli tehnyt pienen piparkakkutalon. Tässä siis heidän koti piparkakkutalona! Aika mieletön! Ja niin, heillä myös on suloinen Taika-niminen kissa, joka on pääasiassa ulkona. Nytkin yritti pari kertaa tulla sisälle, mutta kun Nooa innolla juoksi vastaan haukkuen (!), niin kissa raasu livahti äkkiä takaisin ulos.
Nooalle nousi illalla kuume. Muutenkin pieni oli koko reissun melkoisen ärtyisä ja vaativa. Suoraan sanottuna, harmitti tosi paljon, kun tuntui että poika vie kaiken huomion ja energian, ja teki itsestäkin vähän väsyneen. Olisi ollut kiva jaksaa olla pirteämpi ja valvoa pidempään ja iloisammin osallistua kaikkeen tekemiseen.Nooan hellyydenosoitus (?). Usein kun Nopsun nostaa syliin, niin kiitoksena on sormien survaisu sieraimiin ja napakka kääntö. Tässä ikuistettuna. Kyllä, päässäni on tiara. Pidetiin perheen tytön kanssa balettitreenit ja tuo kuului siihen.
Aamupalalla Nooa viihtyi jonkin aikaa kanssamme pöydässä, mikä oli ihan mukavaa. Sillä oli leipäpalasia ja viinirypäleen palasia siinä edessä leikittävänä ja jopa ehkä vähän meni suuhunkin asti.


Herttaisuuden huippu oli perheen yhteinen Putous-katsomo aamupalan jälkeen. Isolle sohvalle untuvapeittoja, kahvia/teetä ja suklaata. Ja sitten isolta seinältä edellisillan erittäin hauska jakso Putousta. Voi miten odotan sitä, että joku päivä vielä Nooakin on niin iso, että sen kanssa voi tehdä tuommoisia juttuja! Kyllä se päivä vielä koittaa - koittaahan?

Aamulla Nooa oli vielä kuumeinen, mutta ei päivällä enää. Ja kun muita sairauden oireita ei ole, niin epäilemme taas.. hampaita. The usual suspects. Siellä nyt kuitenkin näkyy, että eilen on puskenut ekat  kulmat läpi yläpuolelta molemmista nelosista (ekat poskihampaat), että sen piikkiin jos nyt laitetaan ärtyisyys ja kuumeilu. Onneks niitä hampaita on enää 10 tulossa :D Hahaha - AARRRGGHH!!


2 kommenttia:

 1. Ihania muistoja <3 <3 <3 Toi nenätiara-kuva on ihan huippu! Pus, kiitos käynnistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille <3 Ehkä ensi kerralla vähän energisemmin ja kaikki terveinä! Kiitos erityisesti kun saatiin edes se tunti yhteistä omaa aikaa (mitä nyt kz oli vähän kolmantena pyöränä :D) - oli kiva vaan kävellä käsikädessä hetken aikaa <3

   Ihana kun olette olemassa, mä odotan niin paljon sitä kun kaikki (lue: meidän lapsi) lapset on vähän isompia ja voidaan vaikka lähteä sinne Dubain reissulle :)

   Poista