maanantai 3. marraskuuta 2014

Sweet Sunday

Nooa tuntuu näinä päivinä vievän aika paljon energiaa, joten olipa ihanaa päästä viikonloppuna näkemään kavereita ja vähän tuulettumaan. Lauantaina kävin Elinan kanssa keskustassa kahvittelemassa ja eilen suuntasin Katjan luokse viettämään kunnon girly timea. Oh how fun it was!! Katjahan on super taitava hiusten laittaja ja pitää sekä blogia että instagram tiliä. Käy ihmeessä kurkkaamassa @365goodhairdays. Mun hiukset ei vielä koskaan ole päässeet työstettäväksi, joten oli jo korkea aikakin! Lapset unille, mammoille kahvia ja suklaata - ja pinnit ilmaan, muotoilurauta tulille sekä hiuslakkaa pilvien lailla ilmaan! Juttua ja kampaajalla intoa olisi riittänyt vaikka koko loppupäiväksi, mutta siinä ajassa, mitä meillä oli käytettävänä, taitava Katja sai nämä neljä kampausta aikaan.


Juhis osti viimeviikolla uuden auton ja olin sillä liikenteessä. Olen suht kauhuissani tuon auton koosta  ja tajusin myös, että eläessäni olen ajanut vain Volkswagenia/Skodaa (käytännössä sama), joten uusi auto tuntui tosi pelottavalta. Sen lisäksi autossa oli yksi pieni vika, joka sitten ajaessa yllättäen haittasikin paljon enemmän, kuin oltiin kuviteltu. Kieli keskellä suuta sai ajaa ja toivoa vaan pääsevänsä turvallisesti perille ja takaisin. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja nyt Mörökölli (nimeän aina autot) pääsi aamulla huoltoon, jossa se katsotaan ihan superhyvään kuntoon.


Tänään aamulla meillä kävi ihanat Minna ja Emmi leikkimässä. Siinä on kyllä kaksi sellaista kaunotarta, että oksat pois. Itse huomaisin raahustavani likaisissa collegeissa ja ilman meikin hiventä. Nooallakin oli vähän sinnepäin bodyä päällä ja kotona vähän sinnepäin siistiä :) No, onneksi pääasia oli, että muksut saivat vähäksi aikaa leikkiseuraa ja äidit sitä myöten pientä piristystä maanantaiaamuun. Illalla sitten muskariin ja katsotaan jaksanko itse jumppaan. On ihan ärsyttävän vetämätön olo.. Voi kun yltäisi itseään niskasta kiinni pienen terveys/terveellisyys buustin kanssa!2 kommenttia:

 1. Teillä oli tosi siistiä ja äiti ja poikakin otti meidät iloisin mielin vastaan. Enpä olisi itse ehtiny laittautua jos Emmi ei olisi vedellyt sikeitä niin pitkään. Vaikka olisit ollu jätesäkissä niin eipä olisi haitannut meininkiä yhtään! :) kotona saa ottaa rennosti. Oot luonnonkaunis etkä tarvii ehostusta ollenkaan. Kiva oli nähdä ja höpistä turhia! Emmi oli ihan poikki, kun päästiin kotiin. Meni 12 nukkumaan ja nukkuu vieläkin! :O nähdään muskarissa!

  P.s. Ihania kampauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Ja kiitos kun jaksoitte harmaassa säässä taapertaa kylään. Täällä kans vedetään sikeitä jo kolmatta tuntia. Jostain syystä hirveellä itkulla piti mennä nukkumaan, mutta nythän tuota sitten maistuu uni kuitenkin..

   Poista