maanantai 8. syyskuuta 2014

Perheflunssa ja pöllöpöksyt

Tätä se nyt vissiin sitten on, että kukaan ei enää sairasta yksin. Oh, kuulostipa se ihanan lohdulliselta ja romanttiselta - NO SITÄ SE EI OLE :D Kipeää (kitisevää ja levotonta) lasta jaksaa kyllä silloin kun on itse terve, mutta lisätäänpä siihen se olo, kun haluaisin vaan kadota peiton alle päänsärkyineen ja nukkua ainakin sata tuntia.

Nooa on ollut tänään jo aikalailla kunnossa. Juhis oli eilen tosi huonovointinen - tänään vähän parempi. Minun kurkku alkoi eilen illalla tuntua kipeältä ja aamulla olikin ihan karsea olo herätä. Ihmeen lailla kuitenkin aamun lisätorkut (kiitos Juhiksen vasta 10 alkavan palaverin) ja pieni ulkoilu paransivat oloa niin, että nyt on jo superpaljon parempi. Katsotaan, olisi kiva jos tämä menisin vain näin pienesti sairastaen ohi.

Nooalla siis nuhapöpö+vatsapöpö, Juhiksella vatsa ja mulla nuha :)

Mutta hei, tässä alla se yllätys, minkä eilen tein Nooalle. Hihi, ompelin pöllöhousut ja niihin mätsäävän huivin :) Sanotaanko näin, että jos ajattelit, että pienen ihmisen vaatteenhan tekee nopeasti, niin THINK AGAIN. Siinä on ihan samat kaikki työvaiheet kuin aikuisenkin vaatteessa. Plus, että kaikki noi vitsin resorit yms. on paljon pienempää, eli hankalampi ommella.

Mutta joo, tadaa! Tällaiset ja ihan ylpeä olen lopputuloksesta!2 kommenttia: