tiistai 2. syyskuuta 2014

Pikkuihmisten muurahaiskeko

Oi ihanaa, tänään käytiin MLL:n perhekahvilassa tuossa meidän lähellä. Oli tosi mukavaa! Tilat ja lelut on samat kuin siellä avoimessa päiväkodissa, mutta nyt oli tosi kiva, kun oli enemmän Nooan ikäistä porukkaa. Tai siis ikähaitari taisi olla 3kk - 3v, kun siellä avoimessa ainakin viimeviikolla Nooa oli porukan pienin.


Tupa oli tupaten täynnä ja tohinaa riitti. Nooa on nyt alkanut tosissaan harjoittelemaan erästä hirmuisen isoa ja tärkeää taitoa. Seisomista ilman tukea. Jatkuvasti käsiä irrotetaan yhtäaikaa tuesta ja istualtaankin koetetaan pomppia polvilleen ja tasapainotella siinä. Muksahduksiakin on tullut totuttua enemmän, kun ei se tasapaino aina pidä. Jännittävää, onkohan meillä yksivuotissynttäreillä jo ilman tukea seisova taapero? Tai jopa ensimmäisiä askelia ottava?

Päiväunien jälkeen nähdään mammaporukan kanssa ja Juhiksenkin pitäisi tulla sen verran ajoissa kotiin, että mä ehdin salille. Noin. Nyt kun olen sen tähän kirjoittanut, niin on pakko mennä. Eikö niin? :)

4 kommenttia:

 1. Juu, on pakko mennä. Munkin ehkä olis... MLL:n perhekahvilat on ihania, eikös? Ne oikeesti pelastaa varmasti aika monen äidin mielenterveyden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu juu, sporttitiistai! Ja on, voi on noi kyllä tosi kivoja. Harmi kun ei asuta lähekkäimmin, niin mentäis porukalla!! <3

   Poista
 2. Yksivuotissynttärisuunnitelmia olisikin kiva kuulla niin tietää järjestellä itsensä paikan päälle. :D Olisipa hauskaa, jos Nopsu tulisi omin jaloin vieraita vastaan ovelle! :)

  Kata-kummitus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dear kummitus, kuinka ollakaan, tein juuri eilen kutsut valmiiksi :) Laitan ne tässä piakkoin matkaan :) Mutta tuo 5.10 sunnuntai kannattaa merkitä kalenteriin ;)

   Poista