keskiviikko 3. syyskuuta 2014

We love food

Pieni katsaus perheen ruokatilanteeseen. Nooalla on jo aika kiva lista asioita, jota saa syödä huoletta. Kysymysmerkillä on vielä muutama, joiden testaamisen aikana on ilmaantunut epämääräisiä oireita (kitinät, löysät kakat), joiden syy voi olla ruoka-aine - tai sitten joku muu.Samalla katsaus myös aikuisten ruokalistaan. Tämä etukäteen syömisten suunnitteleminen on ihan loistava systeemi. Minusta tuntuu, että muuten me syötäisiin vaan jotain kamalaa valmisruokaa tai aina lihapullia, koska koskaan ei jaksa keksiä mitään iltaisin, kun on väsy ja nälkä.Tänään aamulla käytiin moikkaamassa ystävää ja hänen 2,5kk ikäistä vauvaa Myyrmäessä. Nooa teki takaisin tullessa ennätykset rattaisiin nukahtamisessa. Annoin maitopullon loput hississä ja alhaalla pihalla kun rupesin kurkkaamaan, että vieläkö juo, niin ei juonut. Nukkui. Pullo suussa.

Odotan jo innolla huomista aamua, kun menemme Tikkurilaan aamupäiväbrunssille ihanan ystävän luokse. Meitä on siellä siis paikalla kolme lasta; yksi 1,5v. tyttö, Nooa ja yksi 10kk poika. Niin ja kolme äitiä, luonnollisesti. Luvassa on juustocroissanteja, suklaacroissanteja sekä omenapiirakkaa. Oikea terveysbrunssi siis luvassa ;) Ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea toi "ruokalukujärjestys"! :) just tänään pohdittiin, että huomenna mennään kauppaan ja ostetaan monelle päivälle sapuskaa, mutta mitäköhän sitä tekis? Taidanpa mäki kehitellä tollasen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan ässä! Maailman helpointa (ja jopa hauskaa) istua alas silloin kun ehtii/jaksaa ja kirjoittaa ylös mitä olis kiva syödä. Ja maailman helpoin tehdä ostoslista tämän perusteella!

      Poista