lauantai 1. marraskuuta 2014

Kiukku ja kävely

Jos kertoisin tämän päivän kuulumisista, en ehkä pystyisi välttämään kirosanoja. Juhis on onneksi hoitanut pääasiassa syömisenedistämisyrityksiä tuon lusikkaa ja ruokaa vihaavan taaperon kanssa. Muutenkin täällä on eilen ja tänään kuultu itkua ja huutoa enemmän kuin varmaan sitten vauva-aikojen. Nooalla palaa hermot ihan kaikkeen ja viiden minuutin välein huudetaan pää punaisena.

No, semmoista se välillä on. Toivotaan, että känkkäränkkä lähtee yön aikana lätkimään. Sen sijaan!! Jottei ihan mene myrkynvihreäksi tämä postaus. Onnistuttiin saamaan videolle Nooan kävelyä :) Tässäpä siis pieni hyväntuulen videopätkä lauantai-iltaan, por favor!

KLIKKAA TÄSTÄ VIDEOON >>10 kommenttia:

 1. Voi ihana Nooa!! <3 :) Hienosti menee! Ja toi ilme lopussa, kun kehuttiin. "Ai teinkö mä jotain?" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika coolisti se tän kävelytaidon ottaa :)

   Poista
 2. Vau, kyllä se nopeasti kehittyminen menee, vielä viikko sitten kun ei kävellyt. Ja on menny perille tädin kanssa juttelut, toinen sukka jalassa ja toinen jossain, hih :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi, hyvä Nooa!!! Nyt ne meijän poisutkin sit kävelee :D Ja hei tosi hienosti heti noin pitkän matkan vielä! Onni aloitti kävelyn aika varovasti muutamia askeleita kerrallaan ja kesti muutaman viikon ennen ku meni sit vakaasti vähän pidempää matkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna muskarissa sit kunnon kävelyesitykset "meidän" pojilta :)

   Poista
 4. Voi miten söpö ja taitava Nooa! Ja tsemppiä syömiseen! Ja hus hus kiukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään on onneksi ollut vähän iisimpi päivä.. tai siis mulle tosi iisi, koska en oo juurikaan ollut kotona :D :P mutta siis isukin mukaan kans ollut vähän vähemmän räjähtelevä pakkaus :) ja jopa syönyt vähän.

   Poista
 5. Hahaa, videon lopussa Nooa oli just sen näköinen,että alanko huutamaan HETI, koska tuo pyllähdyshän oli selvästi joko isin tai äidin syytä! :) Ihana pikku taapero siitä kasvaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 hyvä poikakaveri siitä vielä Ellalle tulee ;) <3

   Poista