torstai 9. lokakuuta 2014

6 merkkiä siitä, että olet Kotiäiti

1. Yksin kotiin palatessasi tilaat hissin, koska olet vaan niin tottunut aina rattaiden kanssa tekemään.2. Bussipysäkillä yksin bussia odottaessa mietit, että "mitenköhän on.. mahtuukohan varmasti bussiin sisään, jos siellä on jo.. öö.. tota.. kahdet.. niin.."3. Kun pitää omalla asuinalueella suhata pari eri asiaa autolla, on aivan hukassa, koska tietää kaikki reitit vaan kävelyreittejä pitkin ja on ihan mahdotonta hahmottaa, mistä autolla pitää ajaa, kun suorin reitti menisi ensin koulullepäin, sitten isoa leikkipuistoa kohti ja sitten niiden kahden talon välistä.4. Kun aamulla saa yllättäen tunnin omaa aikaa, niin hauskinta mitä keksii, on siivota ja järjestellä kotia. Onhan se kuitenkin paikka, jossa viettää noin 95% kaikesta ajastaan.5. Sosiaalisen elämän suunnitelmien peruuntuminen harmittaa kuin pientä kiukkuista hamsteria, koska hei, se oli kuitenkin ainut niistä koko viikolle sovituista hetkistä, kun voin nähdä jotain ystävää ihan omana itsenäni, ilman jatkuvaa huomiota vaativaa taaperoa.6. Aikaisemmin vaatekaapissasi oli muutamat collegehousut rentoja koti-iltoja varten. Nyt niitä on yhtäkkiä kahdeksat. Niistä osa on lämpimämpiä ulkoilua varten, muutamat siistimmät muskaria ja leikkikerhoja varten... Elät suurimman osan aikaa elämästäsi collareissa ja mietit kaukaisuudessa häämöttävää töihinpaluuta haaveillen siitä, että voi taas pukeutua ihmisten vaatteisiin.ps. hieman kredittiä siitä, että nappailin nää kuvat keskellä kahvilaa kiireiseen lounasaikaan :D Äidin on tehtävä postaus silloin kun äidillä siihen on aika :D

8 kommenttia:

 1. No just katoin,et oot ollu kahvilla ilman mua!Coffee Housessa!Kattoko kanssa ihmiset selfieiden ottoa ihmetellen?!? Ja vähänkö olen kade,et olet onnistunut päivittämään blogia puhelimella,yritin eilen samaa tuntikaupalla ja ei onnistunut.😞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muru mä voin hypätä sinne mikä tahansa ilta, joten kerro vaan kun pääset!!! <3 Ja hehee, en tiedä kattoiko, kun en uskaltanut kattoa. Niin ja turhaan oot kade, mä mitään puhelimella osaa päivittää :) Nappasin tän mun ihanan pienen MacBook Airin veskaan ja kipitin (tai no, itseasiassa siis autolla hurautin kun oli niitä muitakin asioita) Jumboseen :)

   Poista
 2. No ehdottomasti peukku (myös) kuville :D :D

  VastaaPoista
 3. Osu ja uppos tää kirjotus :)
  http://stay-home-mommy-me.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. OMG! Noi kaksi ekaa, osu ja uppos ihan täysillä! :D Sattumalta löysin blogisi. Nuorempi pojistani on päivän teidän Nooa vanhempi, mainio ikä! Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, hyvä että kohtalotovereita löytyy :) Ja hei wau, ihan saman ikäiset pojat siis! Paljon onnea sinnekin yksivuotiaalle!!

   Poista