tiistai 28. lokakuuta 2014

Kotiäidin shoppailutunnustuksia

Kävin tänään kaupoilla Nooan kanssa. Raidallinen t-paita Vilasta 14,90, Muhkea tuubihuivi Mangosta 19,90, sinivihreä huivi Stokkalta 13,50 ja lämpimät Helly Hansenin lapaset 12,90.


Hihi. Huijasin. Ensimmäinen vihje; eihän Nooan kanssa käydä "kaupoilla" :) Nappasin nämä kaikki mukaan ruokaostosreissulta Citymarketista. Jokainen oli alennuksessa ja maksoi vitosen, eli kaikki yhteensä 20 euroa. Ei paha! Mulla on joku ihme himo aina välillä kurkistella noi cittarin ja prisman yms. vaateosastot, koska tuurilla niistä tekee tosi hyviä (hinta-laatu) löytöjä perusvaatteista. Ja lisäksi saa aikaan paljon suuremman ilon löytää jotain sieltä, mistä ei mitään kuvittelisi löytävänsä, hihi.

Nooa heräsi tänään viideltä, joten kun lähdettiin yhdeksän aikaan kauppaan, uni tuli rattaissa. Ja kun päästiin kotiin, niin heti avautui silmät. Sittenpä olikin päivän rytmit sopivasti sekaisin! Nyt tyyppi kävi noin tunnin nukuttamisen jälkeen varsinaisille päikkäreilleen ja kello on jo kaksi. Nämä pikku sairastelut on kyllä tosi ärsyttäviä, kun ei voi lähteä minnekään kuumeen takia, mutta silti pienellä apinalla riittää energiaa kuin pikku kylässä. Ja samaan aikaan kun äiti on myös puolikipeä, sillä erolla, että ÄITIÄ kyllä huvittais vain maata sohvalla, tai edes vaikka lattialla.

Oh kun pian oltaisiin kaikki terveitä! Kaipaan ulos ja kerhoihin ja ystäviä näkemään ja ennenkaikkea treenaamaan!!! Mrrr!! Jos pullamössö ja rautakanki voisi saada lapsia, niin minä olisin se!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti