keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Tööttöö

Nooa, missä on tööttöö?

(katse hakee Brion kärryn)


Hyvä! (Juhis sanonut pari päivää, että tööt tööt, kun Nooa tätä työntää)

Nooa, mikä tämä on?


"ppa" "ppa"

Hyvä!!

Lisäksi eilen kylässä ollessa Nooa osoitti lamppua, ja sanoi "ppu", "ppu".
Ja tänään kun minä osoitin roska-autoa ja selitin, että "onpa iso auto, auto, iso auto", niin Nooa toisti perässä "to, to".

Ilmeisesti tämä sanojen ja käsitteiden opettelu vie reippaammanlaisesti energiaa, sillä Nooa on viimepäivinä ollut tosi kiukkuinen aina vähän väliä ja vasta tänään kunnolla tajusin, että sillä on aina silloin ollut nälkä. Tänäänkin oli syönyt kunnon aamupalan ja juonut aamumaidon, kun lähdettiin pihalle. Kitikiti, itku itku, mikään ei kelvannut. Mentiin ruokakauppaan ja hirveää valituskitinähuutomökellystä koko reissu (jaksoin tehdä vaan puolet ostoksista kun alkoi itselläkin hermo kiristymään). Kotiin tultua tein 1,5 desiä maitoa, ajattelin, että jos nyt haluaa ottaa huikan ja loput voi ottaa sitten lounaalla. Hörppäsi koko pullollisen yhdeltä makuulta.

Ehkä myös yömaidon poisjättäminen sekoittaa pienen ajatuksia. Varmaan huoli siitä, että onkohan se maito nyt ihan kokonaan loppumassa maailmasta?! Tässä takana tosiaan siis nyt jo viisi yötä ilman yömaitoa. Aika hienoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti