sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Pikku Niisku

Eilen aamulla sängystään kömpi esille pieni nuhanenä. Jouduttiin jättämään väliin yhdessä mammaystäväni pojan 1v-synttäreille meneminen, koska vaikka Nooan olo ei mitenkään kovin kipeä ollutkaan, niin en viitsinyt viedä juhliin pientä räkänokkaa. Kävin siis yksin siellä ja kieltämättä oli ihan mukavaa (viime sunnuntaihin verrattuna) ihan rauhassa istua alas ja syödä maha täyteen kaikkia juhlaherkkuja. Sekä pystyä käymään keskusteluja ihmisten kanssa :)


Muuten tämä viikonloppu on mennyt siis oikein rauhaisasti. Syyssää ja pimenevät aamut sekä illat alkaa kyllä nakertaa lovea tämän mamman energiatasoon. Koko ajan vaan semmoinen olo, että tekisi mieli kaivautua sohvan nurkkaan peittojen alle ja syödä suklaata. Täytyisi nyt vaan ottaa itseä niskasta kiinni ja raahautua sinne jumppaan tarpeeksi usein, syödä terveellisesti ja muutenkin pitää huolta jaksamisestaan. Varastosta haettu kirkasvalolamppu onneksi hieman virkistää ja ilmankostutin jeesaa parhaansa mukaan minun talvisin hiekkapaperiksi (ja valitettavan ihottumaiseksi) muuttuvaa ihoa.

Onneksi ensiviikolla on luvassa monta kivaa juttua: tiistaina Nooan kummi, Kata, tulee pariksi päiväksi kylään. Perjantaina mennään illalla syömään mammojen kanssa ja lauantaina mennään Katjan kanssa I <3 me -messuille heittäytymään täysillä kaiken kauneuden ja tyttöhömpän maailmaan!

4 kommenttia:

 1. Hei mutta nyt on 11 viikkoa, jolloin saa vapaasti kaivautua sohvan nurkkaan (tietysti Nooan kanssa), sitten päivä alkaa jo pidentyä ja mennään kevättä kohti, eikös meillä ollut sovittu jo ammoisina aikoina niin että kevät alkaa tammikuussa :) Nooa on niiiin suloinen tuossa kuvassa! Paula-mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät EHDOTTOMASTI alkaa heti kun vuosi vaihtuu! Joulun jälkeen voi jo heittää hyvästit pimeydelle ja kylmyydelle (niin niin, tiedän että siitä ne pakkaset vasta alkaa), siinä sitten on vähän semmosista väliaikaa ennenkuin vuosi vaihtuu ja TADAA, ollaankin keväässä! :D

   Poista
 2. Toivottavasti nuha hellittää nopeasti! Nyt alkaa taas tämä ihana flunssakierre, että kaikki ovat jokapaikassa kipeänä. Onneksi meillä lapset on vielä säästynyt. Voi että miten suloinen pieni herra hän onkaan.<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin nyt näyttää ettei poika tule pahemmin kipeäksi, hyvä jos niin! Ihan älytöntä tämä lasten sairastelu, nyt kun sitä ekaa kertaa näin äitiperspektiivistä seuraa :( Ja kiitos, voi kun itsekin nuhaisena ja väsyneenä näyttäisi noin söpöltä :)

   Poista