maanantai 27. lokakuuta 2014

mpr prkl

Viikonloppuna ihmeteltiin, että miksi Nooan nuha nyt tuntuu menevän huonompaan suuntaan ja yskäkin on. Tänään Nopsu nukkui vaan tunnin päikkäreitä ja sen jälkeen huomasin pojan olevan vähän lämmin. Tästä vasta mulla lamppu syttyi! Kurkkasin vielä thl:n sivuilta mpr-rokotteen jälkioireet ja juuri näin: 5-12 vuorokautta rokotuksen jälkeen alkava kuume, nuha, yskä, ärtyisyys, levottomuus.. tunnistetaan kaikki! Lisänä voi olla vielä päänsärkyä ja nivelkipuja, mitä Nooa ei tietenkään muulla kuin kitinällä osaa meille kertoa.


Itsellä yöllä meni kurkku taas tosi kipeäksi ja nyt ääni on aikalailla kadoksissa. Toisaalta, mun mielestä on valtavan hauskaa, kun korkeampi rekisteri äänestä puuttuu kokonaan :) Hupaisaa kun tiettyjä tavuja tai sanoja jää kokonaan uupumaan, kun puhuu :)

Tämän päivän ehdoton kohokohta oli aamulla, kun sain hetken omaa aikaa ja ajattelin laittaa näitä uusia hiuksia. Kävin viimeviikolla ostamassa uuden, Babylissin muotoiluraudan ja hellurei! Vähänkö se vanha oli Huono, sillä vaikkei tämäkään mikään satasten rauta ole, niin ihan törkeen hyvä! Lämpenee nopeasti, lämpötilasäädöt, muotoilun takia kiharoiden tekeminen on äärettömän helppoa ja levyt on juuri oikean kokoiset. Koetin ottaa tekemästäni kampauksesta kuvia, mutta onnistuin siinä aika huonosti. Tässä tuo kiharaosio siis laskeutuu toiselle puolelle, mutta pelkästään sen puolen kuvaaminen olisi antanut taas ihan vääränlaisen käsityksen koko rokkitukasta.


Tein tänään blogille facebook-sivut (ihanan mammaystäväni inspiroimana), mutta siitä tuli jotenkin hieman ällöttävä muka-pro-olo. Tämä blogin pitäminen on jännä laji. Rakastan kirjoittamista ja tykkään myös käsitellä kuvia. Olen myös erittäin avoin ja puhelias luonne (mieheni mielestä ehkä välillä liiankin <3 ), joten tietenkin haluan pitää blogin avoinna kaikille. Samalla pitää/pitäisi muistaa, että kyseessä on kuitenkin oma yksityiselämäni ja siinä sivussa sekä Nooan että Juhiksen elämä. Yksinkertaistettuna; mitä pienempi lukijakunta, sitä avoimemmin kaikesta voi kertoa. Sitten jos kävijöitä alkaa tulla ovista ja ikkunoista, niin samalla alkaa miettiä sitä, mihin rajat yksityisyydessä pitäisi vetää. Ja kun edelleen, first and foremost, tämä on oma pieni päiväkirjani sekä paikka purkaa ajatuksiaan, joten liika sensuuri veisi ilon koko jutusta. 


No bloggaaminen tämän päivän (mamma)maailmassa ei nyt ole mikään erikoisuus. Lienee erikoisempaa olla pitämättä sellaista :) Joten eiköhän tässä jatketa omalla vahvalla tyylillä; rempseää kirjoittelua, epäammattimaisia kuvia sekä runsaasti hassuja juttuja sekalaisista aiheista :)


ps. kyseinen mammaystäväni pitää tosiaan myös blogia, ja jos haluat ihastella ehkä maailman söpöintä pikkuista taaperoprinsessaa, niin käy kurkkaamassa http://www.sekaisinemmista.blogspot.fi3 kommenttia:

 1. Voi kiitos Pirita blogini jakamisesta! :) Samaa itsekin mietin tuon eilisen facebook lisäyksen jälkeen, että eksyyköhän hirveän moni ulkopuolinen tiirailemaan meidän pientä elämää. Blogeja on jo tuhansia niin tuskin niitä niin montaa eksyy, että alkais ahdistaa. Eipähän tarvii ärsyttää ketään ketä ei vois vähempää kiinnostaa, kun nyt kaikki ketä oikeasti kiinnostaa pääsee kätevästi lukemaan postauksia tuon facebook sivun kautta eikä postauksia tarvitse julkaista seinällä. Olipas hankalasti selitetty! :D

  Ihana rokkitukka! Piristää mukavasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja pikaista paranemista sinne! Täällä kans jännätään rokotuksien vaikutusta. Pientä kitinää on ollut ilmassa. En tiennyt, että tuo mpr aiheuttaa päänsärkyä. :( täytyy antaa panadolia jos kitinät vielä jatkuu. P.s. Onpas Nooan tukka kasvanut! :)

   Poista
  2. Kiitos Minna <3
   Joo, siis noi oireet vaihtelee tietysti eikä kaikki niitä saa, toivottavasti Emmi ei saa. Tässä on se linkki, mistä luin: http://www.thl.fi/fi/web/rokottaminen/rokotteet/mpr-rokote/mita-haittaa-mpr-rokotteesta-voi-olla-

   Ja hei joo, siis arvaa kuka nappasi ohennussakset käteen just tämän kuvan näkemisen jälkeen. Poikahan näyttää ihan Matti-Goddamn-Nykäseltä tuossa sivu- ja takatukassaan :D Nyt on vähän tasoiteltu ja kehtaa mennä ihmisten ilmoille :D

   Poista