sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Räntää ja räkää

Viehättävin otsikko ikinä, e? :D Täällä sitä ollaan viikonloppu vietetty hyvin syksyisessä Joensuussa. Tultiin perjantaina aamulla aikaisella lennolla. Teki kyllä niin pahaa herättää Nooa, kun yleensä aina sitä toivoo sen nukkuvan mahdollisimman pitkään. Lento meni ihan hyvin, vaikka olihan siinä näiden kamojen kanssa hässäkkää ja kone oli ahdistavan täynnä.

Täällä perillä meitä odotti ihan kunnon talvinen maisema. Nooakin pääsi ottamaan ensikosketusta lumeen, vaikkakin valkoinen höttö taisi hämmentää niin paljon, ettei poikanen osannut muuta tehdä, kuin istua tai seisoa paikallaan ja tuijottaa.


Inhottava syysflunssa on pitänyt otteessaan täällä sekä äitiä että poikaa. Oma olo on hirveän tukkoinen ja yksi yö meni sen kanssa valvoessa. Nooa onneksi on täälläkin nukkunut ihan kokonaisia öitä. Yskäinen tosin sekin vieläkin on. Puolikkaista oloista ja räntä- sekä vesisateesta johtuen täällä olo on mennyt aikalailla sisällä kökkien. Eilen kävin keskustassa Katan kanssa ihanalla kahvittelulla. On se kyllä ihme, miten paljon hintataso eroaa (toisin kuin palkkatasot..) täällä(kin) pääkaupunkiseutuun verrattuna. Tee ja tuo iso, herrrrrrrkullinen suklaakirsikkakakkupala maksoivat yhteensä vain 5,60 <3


Ja niin, kävinhän minä perjantaina siellä kampaajallakin. Tukka lyheni reilusti, mutta siihen jäi vielä kuitenkin sen verran mittaa, ettei ihan alaston olo tule ja olen kyllä päätökseen ihan tyytyväinen. Ei se ihan lyhyt tukka taida olla mun juttu. Tästä saa kuitenkin hauskasti vielä laitettua erilaisia kampauksia (en malta odottaa, että pääsen testailemaan) ja tietty naisellisuus säilyy tässä mallissa, vaikka päällä olisikin vaan farkkua ja teepaitaa.



Teen kotona huomenna vielä ihan pienen tuunauksen tähän malliin, koska sain niin hyvä idean. Siitä vielä myöhemmin siis jokunen kuva ;) Näissä kuvissa on filtteriä filtterin päällä, koska naamasta näkyi se, että olin edellisenä yönä nukkunut noin kolme tuntia... Myöskään en kyllä arkena aio tukkaa just näin laitettuna pitää, tämä oli vaan kampaajan näkemys siitä, että "laita se jollain hauskalla tavalla" :)


4 kommenttia:

 1. Tosi hyvin sopii tuo hiustyyli sinulle, sinulla on juuri sellainen kasvojen malli että lyhyempi tukka sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Itse sitä vaan aina ajattelee, että kaikilla MUILLA on niin kauniin muotoiset kasvot ja ihanat hiukset :)

   Poista
 2. No voi harmi et miniloma meni sairastellessa :( Nopsulla tais mennä mummin ja tädin hoidossa hyvin? :) Ja toi tukka on kyl kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä se pärjäili hyvin vaikka mamma huiteli välillä menoillaan. Ei vaan tullut oltua poissa niin paljon kuin olin ajatellut, koska oma olo oli niin kipeä ja ulkona sää kerrassaan kamala. Harmi kun tän päivän muskari peruuntui, mä jo väänsin muskarikiharat tähän tukkaan aamulla :D Mut toisaalta ei haittaa että se kerta siirtyi, koska multahan ei siis lähde ääntä tällä hetkellä :D

   Poista