torstai 30. lokakuuta 2014

Pink

Niin, se tukkatuunaus, minkä sanoin tekeväni. Heti värjäyksen jälkeen hiukset heijastelivat hennon vaaleanpunaisesti valoa ja siitä sain idean, että nyt jos koskaan laitetaan näihin vaaleisiin kohtiin vaalea pinkki sävy.

Kävin hakemassa Biozellin Raspberry-sävyä (vink vink, ihanalta KC:lta on tulossa pastellisävyjä color maskeihin ensi vuoden alusta!! jeejee!) ja sekoitin sitä ekalla "värjäyskerralla" KC:n vanillaan ja hoitoaineeseen. Tokalla kertaa vain hoitoaineeseen.


Lopputulos riippuu valosta ihan hirveästi ja useasta yrityksestä huolimatta en saa mitenkään hyvää kuvaa. Tässä nyt vähän näkyy, millainen se on. Ihana ruusukulta :) Ignooraa perus sotku taustalla :D

Varoituksen sananen, jos sama lopputulos kiinnostaa: HIPPU RIITTÄÄ! Tein testiraidan laittamalla 50/50 pinkkiä ja vaaleaa (vanilla), josta tuloksena oli ihan kirkuvan pinkki hiustupsu! Haha, onneksi en huitaissut suoraan koko päähän! Vaikka kyseessä onkin pois peseytyvä tuote, on vaalennettu hius aika huokoinen imaisemaan kaiken kylppärissä olevan itseensä.

Sävyn ylläpito onkin nyt sitten maailman helpointa. Aina vaan hoitoaineen sekaan tippa pinkkiä :)

Nooalla oli eilen eka kuumeeton päivä! Jes! Elämä voittaa! Itse yskin vielä viimeyönäkin moneen otteeseen ja kärvistelen tuskissani, kun oon päivä kerrallaan joutunut aina perumaan jumpat. Nyt istun tattina vielä kotona tämän päivän ja huomenna menen varovasti salille. Tahtoo liikkumaan!!

Tänään illalla saadaan Nooan "hippitäti" kylään. Ihana entinen työkaverini, joka juuri aloitti opinnot steinerkoulun opettajaksi. Kiva kuulla, miten koulu on lähtenyt sujumaan!

Tulipas tähän postaukseen paljon huutomerkkejä! :D !

2 kommenttia:

  1. Hauskannäköinen punerrus. Can't wait päästä tuunaamaan tukkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näyttää tuossa kuvassa tosi epätasaiselta, mutta luonnossa ehkä vähän tasaisempi. En ymmärrä mikä ongelma mulla nyt on näiden kuvien ottamisen kanssa! Ehkä se on tää valon vähyys..

      Poista