maanantai 20. lokakuuta 2014

Yksivuotisneuvola

Tänään kävimme viimein Nooan 1v-neuvolassa. Vähän myöhässä synttäripäivään nähden, kun aikaa piti kertaalleen siirtää. Käynti meni hyvin. Onhan tuo poika vaan niin hitsin energinen ja utelias tapaus, että hetkeäkään ei malttanut istua sylissä vaan kokoajan piti ravata ympäri Evan huonetta tutkimassa kaikkea mahdollista ja mahdotonta.

"Reipas, touhukas poika. Pinsettiote + kävelee tukien, muutamia askeleita ottanut myös ilman tukea. Ymmärtää puhetta, sanoja tapailee. Pituus ja paino tasaista." Näin lukee neuvolakortissa.

Paino: 10 550 g
Pituus: 76 cm
Pään ympärys: 47 cm

Rokotuksia saatiin kolme piikkiä. Auts. En tiedä kummalle teki enemmän pahaa.. Nooa kuitenkin otti tosi reippaasti rokotukset vastaan eikä jaksanut kauaa niistä itkeskellä. Sitäpaitsi, tottakai sitä nyt pitääkin protestoida kovaan ääneen, jos joku tökkää piikillä reiteen! Pistoja tuli siis molempiin reisiin ja yksi käsivarteen. Nyt vaan toivotaan, ettei tästä piikkisatsista tulisi pahoja oireita.


Eilen käytiin Ikeasta hakemassa Nooan leluille oma hyllykkö. Idean sain mammakaveriltani, joka oli samanlaisen toteuttanut. Pojat kokosivat tämän eilen ja ai että, on tämä nyt tuhat kertaa siistimpi kuin ne susirumat ja rikkinäiset ruskeat korit, jotka ylitsepursusivat leluja. Toistaiseksi tämä asukoon olohuoneessa, koska täällähän ne leikit kuitenkin on. Jossain vaiheessa sitten voidaan siirtää Nooan omaan huoneeseen.

Tänään tarkoitus oli iltapäivällä mennä syömään yhden mammaporukan yksivuotiaan juhlien jämiä, mutta siellä kun nukutaan vieläkin kaksia päiväunia, niin voi olla, että unet menee sitten ristiin meidän "yksipäikkäriläisten" kanssa. Muskariin sitten kuitenkin alkuillasta ja sitten vielä mamma jumppaan päivän päätteeksi! Näin se taas starttasi vauhdikkaasti uusi viikko!


5 kommenttia:

 1. Kerrohan jos rokotuksista tulee jotain. Toivotaan kuitenkin, että mitään EI tulis <3

  VastaaPoista
 2. No mutta ompas hieno hyllykkö! ;) selailin myös vanhempia tekstejä ja miten ihania kuvia täällä onkaan! Varsinkin noi yks vee kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti :) Pitäis aina vaan napsia paljon kuvia, niin sinne sekaan mahtuu sitten joitain onnistuneitakin :)

   Poista
 3. Tosi kiva tuo hyllykkö! :)

  Kummitus-Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ja tosiaan siirtyy kätsysti sit Nopsun omaan huoneeseen. Huomenna tulee yks kattomaan sitä sohvaa, että jospa vihdoin saisin sen myytyä!

   Poista