lauantai 18. lokakuuta 2014

I love me

Oi viikonloppujen ihanuutta! Varsinkin kun kyseessä sattuu olemaan erityisen ihana viikonloppu :) Eilen illalla mentiin syömään ja viinilasillisille meidän ihanan mammaporukan kanssa. Uskomatonta, että me ollaan tunnettu jo vuosi näiden uusien ystävien kanssa. Ja toisaalta, uskomatonta että vasta vuosi, kun niin paljon on, tietenkin, tapahtunut lasten saamisen ja kasvun myötä. Niin, tarkoitushan ensin oli pitää yhteissynttärit meidän yksivuotiaille, mutta jotenkin se idea siitä sitten kehekeytyi ja lopulta päädyttiin jättämään muksut kotiin ja vain juhlistamaan meitä äitejä :D Mielestäni me ollaan se kyllä vauvavuoden paketoinnin kunniaksi ihan ansaittu! 


Kuva matkalta syömään. Hitsi vie, siellä on nyt ihan kunnon pakkaskelit aamuisin ja iltaisin! Hauskuus jatkui tänään aamulla, kun Katja-ystäväni nappasi minut aamulla autollaan kyytiin ja suuntasimme messukeskukseen I love me -messuille. Voi miten i-ha-naa oli päiväksi uppoutua vain hiusten ja meikkien maailmaan! Katja voitti meille pääsyliput kilpailussa, jossa saatiin myös samalla liput Mariela Sarkiman beauty schooliin tekemään meikkiä. Mikä ihanuus istua puoli tuntia vain miettimässä, miten saada itselleen aikaan the perfect smokey eye make up :)Homma eikun parani vaan, kun meikkihetken jälkeen meille lykättiin käteen Lumenen tuotekassit sekä kupongit, joilla sai viinibaarissa lasit kuohuvaa. Ja kyllähän lasit vaaleanpunaista kuohuvaa meille kelpasi :D Samalla päästiin puimaan ihmissuhteita ja parantamaan maailmaa hetken verran.


Messuilla oli ihan kivoja tarjouksia, joista hyödynsin marjajauheita (todella näppäriä hujauttaa aamupuuron sekaan, yksi teelusikallinen vastaa desiä tuoreita marjoja), cocovin suklaita ja välipalapatukoita sekä Forsmanin ihania teitä. Teetä. Teeitä. Kuvassa myös upean Lumenen tuotekassin sisältö. How lucky am I?!


Kotiin tultua lähdettiin koko perhe ulkoilemaan ja mitenkä lähdimmekään?! PYÖRILLÄ! Juhiksen synttärilahja Nopsulle oli pyörän turvaistuin (sekä tietenkin kypärä) ja nyt vihdoin lähdimme testaamaan niitä. Istuimen ja Nooan kanssa oli kuulema tosi tukeva ja helppo ajaa. Nooan sai tosi hyvin turvavöillä kiinni istuimeen ja jalatkin tuli remmeillä omille paikoilleen, ettei pääse huitomaan niillä. Kypärä vielä päähän ja menoksi! Nooa tykkäsi kyydistä ihan ok. Ei hihkunut eikä kitissyt. Ilmeisen hyväksyttävä matkustusmuoto siis :) Meille tämä oli tosi ihana uusi asia, koska pidämme molemmat pyöräilystä, niin nyt voidaan käydä koko perhe pienillä lenkeillä ja kesällä pyöräillä uimaan ja mitä nyt keksitäänkään!On ollut niin mukava viettää aikaa rauhassa ystävien ja koko perheen kanssa, että tässä tuntee itsensä taas ihan rentoutuneeksi ja uudelleenenergisoituneeksi (ei liene sana, mutta mitä sitten :D ) "työviikon" jälkeen! 

6 kommenttia:

 1. Onpa hyvä kuva Juhiksesta ja Nooasta, paitsi että Nooa pitäisi laittaa mummin mielestä kokonaan suojakapseliin ja vasta sitten pyörän kyytiin - no onneksi on turvallinen kuljettaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että mummin mielestä Nooa olisi hyvä pitää jatkuvasti kuplamuovipuvussa ja kypärä päässä :) Turvallisesti mentiin!

   Poista
 2. Hehee, meillä on samat blogiotsikot! Kiitos vielä seurasta, oli tosi kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhehee, mä huomasin kans saman ja ajattelin, että olit napannu multa tän fantsun otsikkoidean :P mut kyseessä olikin vain great minds think alike -tyyppinen tilanne :)

   Poista
 3. Kiva, kun piipahditte Kauneuskoulussa, ja ihanaa, että kupliva maistui! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle ja upealle tiimillesi! Veditte kyllä loistomeiningillä siellä, ottaen huomioon, että siinä oli kolme aika pitkää päivää (plus tietty vielä rakennukset ja purut) tehtävänä! Itse aikanani tanssin 15 vuotta paljon esiintyen ja silloin tuli tehtyä niin paljon tukkaa ja meikkejä, että tuli ehkä pieni yliannostus jo. Nyt kuitenkin kun kotiäitiys on vienyt mennessään verkkareiden ja hätäponnarin maailmaan (vähän liikaakin), niin oli aivan ihana muistuttaa itselleen, että hei, on ihan ok käyttää vähän aikaa siihen, että näyttää nätiltä :) Siitä saa ihan eritavalla energiaa päiväänkin!

   Poista