sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Haloo Helsinki ja Huomenta Espoo

Nyt iso rasti seinään. Mamma kävi eilen ulkona, yökerhossa, keikalla! Oltiin parin entisen työkaverin kanssa katsomassa Haloo Helsinkiä. Keikka alkoi vasta 23:30 ja kesti (väliajan kanssa) jonnekin melkein puoli kahteen, joten hiukan oli piilottelemista haukottelussa jo loppu illasta, yöstä. Tosi hauskaa oli kuitenkin olla piiiiitkästä aikaa katsomassa livekeikkaa ja kyllähän se Haloon Elli vetää ihan hurjan taidokkaasti ja varmuudella noi biisit. Jotain jäin kuitenkin vähän kaipaamaan.. En ihan osaa määritellä mikä se on. Suhde yleisöön jäi ehkä vähän etäiseksi, bändi vähän etäiseksi... Tai sitten mä taidan vaan aina kaivata semmoista Lady Gaga -tyyppistä showta :)

Oli mahtava saada kyyti kotiin, että ei tarvinnut odotella busseja. Kello raksutti kuitenkin puoli kolme, ennenkuin pääsin nukkumaan. Aamulla Nooa nukkui armollisesti 8:25 asti ja siinä sitten noustiin koko jengi ylös (lue: äiti raahautui peiton kanssa olohuoneen lattialle makaamaan), koska meillä oli sovittuna joulubrunssi Katjan ja ihanan perheen luokse tuohon Espoon puolelle.


Oli NIIN mukavaa. Ensinnäkin väsyneenä istua valmiiseen brunssipöytään (kiitos rakkaat vielä kerran), kaikki lapset olivat terveinä (iso rasti seinään!!) ja Nooa oli myös hyvällä tuulella. Jaksoi vähän aikaa istua meidän kanssa pöydässä ja sen jälkeen lapset touhusivat keskenään (sekä miesten ystävällisellä avustuksella) koko aamupäivän. On niin ihana, kun noilla muksuilla alkaa olla kykyä leikkiä sekä huumorintajua. Aamun hauskin oli, kun Katjan 2,5v poika leikki lääkärikäyntiä isänsä kanssa ja isukki halusi jo lopetella käynnin toteamalla pojan terveeksi. No, poika juoksee päin seinää ja palaa sitten intoa hihkuen "lääkärille" todeten, että "Lisää sattui" :)Takaisin tullessa huumoria riitti tarpeeksi siinä, kun koetettiin pitää tuo 20min matka Nooaa hereillä :) Siis se nyt vaan on ihan tuhannen huvittavaa koettaa ESTÄÄ lasta nukahtamasta :) Kotona sitten pari lusikallista ruokaa ja nyt uni maistuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti