lauantai 6. joulukuuta 2014

Silmiäni usko en

On ihanaa, miten Nooa tykkää musiikista. Helpoin tapa saada poika rauhoittumaan on laulaa sille. Itse laulettu toimii aina vielä paljon paremmin, kuin soitettu musiikki. Sitten kun kaiuttimista starttaa musa, niin Nooalla välittömästi lähtee rytmi notkumaan polvissa. Musiikki on ihana voimavara ihan kuuntelumielessäkin, mutta aivan mahtavaa, jos Nooa saa tulevaisuudessa elämäänsä jonkun musiikkiharrastuksen. Itse soitin kanteletta vuoden verran kun olin kahdeksan - siinä meikäläisen musaharrastukset :D Niin ja taisin parissa kuorossa laulaa. Olen hahmoitellut Nooaa mielikuvissani rumpujen taakse tai kitaraa pitelemään. Ainakin Alavudella käydessä poika oli ollut sähkörummuista aivan innoissaan.

Itselle koko elämän suurin harrastus oli tanssi. (edit: not dead yet, hahaha) Harrastin sitä suurinpiirtein ikävuodet 14-25 ihan tosissani, mutta silti ilolla ja koko sydämellä. Tanssi onkin semmoinen harrastus, minkä niin mielelläni soisin jatkuvan Nooallekin. Ainakin nyt musiikki, rytmi ja liike on niin voittajayhdistelmä Nopsun mielestä, että kyllä minä näkisin pojan tulevaisuudessa jollain tanssitunnilla.

Harrastukset on mielestäni tosi tärkeitä, mutta en missään nimessä halua tunkea pienen koululaisen kalenteria täyteen iltamenoja. Eikä meillä siihen kyllä olisi varaakaan. Joku yksi liikuntaharrastus ja joku musiikkiharrastus. Siinä olisi minun toiveet.

Lopuksi hassutteluylläripylläri. Aloin eilen miettimään sitä, miten paljon enemmän ennen uskalsi repäistä ja hullutella. Tässä aamulla pojat lähti pienelle retkelle, että saan siivottua ja leivottua. Mitä päädyin tekemään, kuvasin itsestäni SUPERNOLON videopätkän, jossa laulan :D OMG!? Selfiekeppi olisi ollut hyvä apu. Tämän postaamisessa ei ole mitään järkeä eikä tästä ole mitään hyötyä. Tukka saparoilla ja ilman meikkiä! Hetken mielijohteesta. Mut koko pointti onkin se, että IT WAS FUN, and refreshing. Hauskaa ja virkistävää. Meikä on youtubestara :D

Joulua odotellen. Pikkusiskon poikaystävä on hommannut kunnon karaokelaitteet, joten pääsee pitkästä aikaa laulelemaan, jee! Uskaltakaa kaikki joskus tehdä jotain repäisevää ja "noloa" - se on hauskaa :)

ps. jep, video on ylösalaisin, tiedän :D Enkä tiedä miten sen voi kääntää, mutta hei, aina vielä hassumpi noin!

4 kommenttia:

 1. Eihän sinun musiikkiharrastus ihan vähäistä ole ollut, täällä on laatikko täynnä sinun tekemiä musiikkivideoita - muutaman vuosikymmenen takaa ;) Niin ja sitten niitä tuoreempia oikeita bändin kanssa tehtyjä laulukeikkoja. Että ei kun vaan virittelemään omaa kotibändiä. äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin!!! Roxettea olohuoneessa ja Kylie Minoqueta Sivosen Outin kanssa terassilla! Totta, ehkä sisälläni on aina asunut pieni rokkistara. Esiintymistä olen kyllä aina rakastanut! Taidot ovat olleet toissijaista. Onneksi saa tulevaisuudessa laulaa, tanssia ja hassutella sydämensä kyllyydestä tuon poikasen kanssa. Se kun on oikein hyvä yleisö - olihan se mummikin saanut elämänsä ensimmäiset aplodit lauluesityksestään! :)

   Poista
 2. Taputukset täältä lauluesitykselle! Hienosti meni! Ja joulun lauleluita odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, tapu tapu! Pitäisiköhän digitoida ja postata tänne joku.. öö.. candy.. mikäs se olikaan.. :P

   Poista