maanantai 22. joulukuuta 2014

Kaksi yötä jouluun enää on..

Eilen satoi kerralla paljon lunta ja viimein päästiin kokeilemaan pulkkaa! Ainut vaan, että isi ja äiti olivat siitä huomattavasti enemmän innoissaan kuin Nooa. Poika vaan jöpötti coolina kyydissä, chillaillen lampaantaljallaan, katteli maisemia perus ilmeellä. Ihanaa oli olla ulkona valoisalla, lunta joka puolella ja rakkaat pojat seurana.

Tänään me vietetään täällä kotona oma pieni joulu. Kunhan Nooa herää päiväunilta, niin kuusen alle on ilmestynyt pieni VUORI paketteja ja pidetään vähän glögi-pipari-välipalahetkeä yhdessä. Illalla käydään moikkaamassa Juhiksen siskon perhettä. Huomenna sitten aamulla lähdetään junalla Joensuuhun, jossa vietetään kunnon joulu ensimmäistä kertaa. Takaisin tullaan vasta lauantaina. Tunnelmapaloja joulusta ainakin kuvien muodossa sitten myöhemmin.

Ihanaa joulua ystävät, kaverit, tutut ja "anonyymit" :)6 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua sinnekin! <3 Pitäkää hauska reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Nooalle pamahti tänään päälle kunnon flunssa.. no, toivottavasti tänä jouluna sentään säästytään sairaalareissulta ja päästäisiin jopa sinne Joensuuhun asti!

   Poista
 2. Voi ei! Toivottavasti Nooa pian kunnossa ja pääsette joulun viettoon! Mikko käytti Fannin tänään lääkärissä. Ei oo mitään nuhaa,kuumetta tms mut on heränny kolme-neljä viimistä yötä ainaki kerran itkemään. Niinpä niitä korvia mietittiin,no vasen oli kunnossa mut oikeassa ehkä alkava tulehdus. Seuraillaan siis tilannetta. Toivotaan että molemmat touhuipanat pian taas kunnossa! <3 ihanaa joulunaikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin nyt meni ilta kuumeettomasti, että eiköhän me matkaan päästä! Ja voi korvatulehdukset :( Ne on kyllä tosi tavallinen riesa näillä taaperoilla. Touhuipanat on varmasti kutenkin pian taas iskussa ja pääsevät tekemään yhdessä kepposiaan <3

   Poista
 3. Ihania kuvia teistä! :) Meidänkin pitää muistaa käydä ostaa pulkka huomenna, että päästää mäkeen joulun pyhinä. Ihanaa, kun ei oo mies koko aikaa töissä sillon (toivottavasti :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Huomenna mekin lähdetään pulkkamäkeen!!

   Poista