keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Välipäivät

Niin vaan tässä on kulunut nopsaan nämä kuuluisat välipäivät joulusta uuteenvuoteen. Oon nähnyt muutamaa kaveria, Nopsulla ja ilman. Käynyt parissa jumpassa. On oltu ulkona sen mitä on pystynyt (ensin oli 20 pakkasta ja seuraavana päivänä vesisade!!). Tänään aamupäivä oli vähän erilainen, koska mulla oli käynti Meilahden sairaalassa sydänosastolla. Siellä tehtiin vähän arviota ja tutkimusta siitä, kannattaako mun sydäntä nyt opereerata ja tultiin siihen tulokseen, että tällä erää ei. Katsotaan sitten myöhemmin, jos tilanteet muuttuu.


Hieman hauska oli kyllä olla siinä pöydällä ultrattavana, kun viimeksi on ultrattu semmoiset 30 senttiä alempaa :) Myös huvittava oli kuulla monitorista OMIA sydänääniä. Vähän muuten hihitin tuolle tekstille tuossa peilin alla; vissiin sairaalassa liikkuu suhteellisen aggressiivisia tyyppejä, kun siinä lukee, että "heilutus riittää mustaan silmään" :) Careful who you wave at :P

Tuon visiitti vei tuntitolkulla vähemmän aikaa, kun mihin oli pyydetty varautumaan, joten hyödynsin jäljelle jääneen (?) ajan kurvaamalla hetkeksi keskustaan. Kävin rauhassa syömässä salaatin ja tein alesta ihanan takkilöydön! Niin täydellisen sininen villakangastakki (no hitot mitään villaa ole kyllä nähnytkään, mutta sen tyylinen), että lentää tuo kirpparilta ostettu ankean harmaa kyllä nurkkaan heti hep.


Tänään on siis Uuden Vuoden Aatto! New Years Eve! Hetki, jolloin aina haluaa pysähtyä hetkeksi miettimään, mitä taakse jäävä vuosi on pitänyt sisällään. Mistä kaikesta on selvinnyt. Mitä oppinut. Mitä hienoja juttuja saanut kokea. Mikä oli ihan pyllystä ja saa todellakin jäädä vanhaan vuoteen :P

Ja sitten kääntää katse tulevaan vuoteen. Tuo ihana, uusi, raikas, salaperäinen 2015. Vuosi, jolloin taas kaikki on mahdollista. Tulevana vuonna minä palaan työelämään, Nooa aloittaa päivähoidon, tehdään toivottavasti joku perheen lomamatka, Nooa täyttää kaksi vuotta.. isi ja äiti täyttää vähän enemmän.. :) Toivottavasti pysyttäisiin kaikki terveinä ja saataisiin paljon iloa ja onnea elämään!

Toivon teille kaikille (hehe, kaikille) lukijoille myös oikein upeaa alkua uudelle vuodelle!


6 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää, terveyttä, iloa, onnea ja yleensäkin Täyttä Elämää koko perheelle! Tämä vuosi tuo monia uusia asioita, se tulee olemaan erilainen kuin viime vuosi ja erilainen kuin muut tulevat vuodet, joten innolla eteenpäin kuin mummot lumessa, mutta ei kannata olla agressiivinen lumikolallekaan, siitäkin voi saada mustan silmän, kuten nähty on ;)
  t. Paula-äiti-mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Näitä toivomme!! Ja sinne myös terveyttä ja iloa tähän uuteen vuoteen! Ja ne nastat nyt sitten kenkiin alle ainakin juhannuksen asti! :)

   Poista
 2. Yleensä luen sun päivitykset heti niiden ilmestyttyä, mutta nyt luin kolme viimisintä yhteen putkeen. Ihana joulunaika teillä tuntuu olleen ja seuraavaksi kun nähdään niin Nooa puhuu varmaan jo lauseita! :) Ihan mahtavaa vuoden alkua teille, tsemppiä pk-harjoitteluun ja nähdäänhän pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kertoo sulle jo sujuvasti omat versionsa mun tarinoista :) Soittelen sulle huomenna ja sovitaan milloin nähdään!! <3

   Poista