perjantai 5. joulukuuta 2014

Leikkibileet ja Random 8

Ihana oli taas viettää aamupäivä meidän oman porukan kanssa, on se niin huippua, kun on saanut koko vauva-ajan jakaa alusta asti samassa suossa rämpivien veneessä olevien kanssa. Leikkien jälkeen olohuone näytti tältä :D


Mutta nämä kaksi olivat iloisia. Toinen tosi vasta kun sai tuon mokkulan suuhun. Nooan täytyy olla maailman ainut yksivuotias, joka just on oppinut syömään tuttia!


Nyt illalla kävin keskustassa ensin kaakaolla/kahvilla hyvän ystävän kanssa ja sen jälkeen kävimme yhden tutun taidenäyttelyn avajaisissa. Oli tosi kiva tehdä jotain täysin arjesta poikkeavaa! Vaikka olimme kyllä molemmat niin väsyneitä, että näin jälkeenpäin oikein naurattaa, miten ankeita meidän jutut oli :) Onneksi saatiin sentään vähän skarpattua siellä näyttelyssä.

Takaisin tullessa matkasin rauhassa keskustan läpi ja kävin Sokoksella. Eksyin ajatuksissani kaikkiin menneisiin muistoihin ja bussissa keksin, että teenkin tähän sellaisen pari-faktaa-minusta-mitä-et-tiennyt (okei, vähän tylsää, koska lukijoita on edelleen pääasiassa äiti ja sisko), mutta pääsenpä haastamaan pari blogikaveria, hihii!!

Tässäpä 8 random faktaa minusta, joita et ehkä tiennyt:

1. Olen kekkuloinut aikoinani näytösmallina muunmuassa tuon Helsingin Sokoksen lavalla.
2. Tykkään edelleen tosi paljon Etelä-Korealaisista tyttöbändeistä ja osaankin koreaksi ainakin yhden kappaleen kertosäkeistön.
3. Asuin Kalliossa Kolmannella linjalla kuusi vuotta.
4. Haluaisin isona osata kunnolla japania, tehdä spagaatin ja meditoida joka päivä.
5. Me ollaan istuttu samassa palaverissa Juhiksen kanssa 2008, ollaan oltu yhtä aikaa Thaimaassa vierekkäisillä pikku saarilla 2009 sekä Berliinissä 2010 ja kuitenkin vasta syksyllä 2010 yhteisen työprojektin merkeissä tapasimme ekaa kertaa ja monen kuukauden ujostelun jälkeen päädyimme treffeille.
6. Tykkään varsisellerin tuoksusta niin paljon, että jos sitä olisi hajuvetenä, ostaisin sitä.
7. En osaa taskuparkkeerausta. Selvisin autokoulun läpi tekemättä sitä. Jos ainut tarjolla oleva parkkipaikka joskus on taskuparkkia vaativa, palaan kotiin.
8. Olen opiskellut kuutta eri kieltä (okei, opiskellut kahdeksaa, mutta osaan puhua kuutta).

Nämä kaikki asiat ehtivät tulla mieleeni bussimatkan aikana :) Haastan nyt kertomaan itsestään kahdeksan epäolennaista faktaa:

Sekaisin Emmistä / Minnan
Love Beyond Words / Marian
365GoodHairDays / Katjan

Pallo on heitetty! Hyvää viikonloppua kaikille!
2 kommenttia:

 1. Tutti on kyllä välillä hengenpelastaja! Toisen lapsen kanssa meillä kesti myös kauan ennen kuin hän alkoi syömään tuttia, vaikka yritin kaikkia konsteja jo heti syntymästä. Nytkin hän hyväksyy sen vain satunnaisesti, erittäin väsyneenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miten ihana on sillä väsykiukun hetkellä (siis en tässä nyt määrittele tarkemmin kummanko väsykiukusta on kysymys :D ) tuikata tutti suuhun ja tadaa; problem solved! :)
   Ihana blogi muuten sinulla!!! Pitääkin pojan päikkäriaikaan mennä tarkemmin lueskelemaan!

   Poista