keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kvaak

Tiedättekö, millä saa takuulla mun hermot poksahtamaan? Tai no, tästä vinkistä on oikeastaan hyötyä vain jos olet bussikuski. JÄTÄ VUORO AJAMATTA. Voi kirveli sentään! Muutenkin tähän vuorokauden sisään on mahtunut jos jonkinnäköistä vastoinkäymistä ja ikäviä muutoksia. Tänään meidän piti siis lähteä 14:45 bussilla Katjan luokse. Näitä busseja tällä meidän välillä kulkee siis pari kertaa aamupäivällä ja pari kertaa iltapäivällä. Oltiin tosi hyvissä ajoin pysäkillä ja odotettiin.. ja odotettiin.. hermot kiristyy.. Nooa kitisee.. äiti kitisee.. odotetaan, odotetaan, kylmä on.. tuulee.. vähän kolmen jälkeen luovutetaan - ei lentokentältä tähän meidän risteykseen nyt mitenkään päin aja yli puolta tuntia. Ei sitä bussia tule.

Häntä koipien välissä palattiin takaisin kotiin. Oma olo on tänään ollut tosi väsynyt ja taas kerran flunssaisempi. Yleensä sairastan ehkä joka toinen vuosi pienen flunssan, joten en voi käsittää, miten nyt olen ollut jo kohta 1,5kk kipeänä!!

Jotain mukavaakin, käytiin eilen hakemassa joulukuusi. Meillä ei ole ikinä ollut yhtään joulukoristeita, mutta nyt kun on tuo muksu ja vielä kun se niin rakastaa kaikkia näkemiään joulukuusia, niin pitihän meidän saada oma. Tosi söpö tuo on, vaikkakin se piti turvallisuussyistä ahdistaa tuonne nurkkaan, ettei Nooa kaada sitä päälleen.


 Tähän olisi siis kyllä odottamassa ihanat pallot myös, mutta.. eilen yksi meni rikki kun Nooa heitti sen lattialle ja se särkyi pieniksi sirpaleiksi. Vaihtoehto on siis ripustaa boolssit vain tuonne latvaan (ööh..) tai ei ollenkaan. Veikkaan, että säästetään palleroiset ensijouluun!Nooa muuten on oppinut muutamia leikkilauluja. Oh-he's-so-smart! Kun sille laulaa "kolme pientä ankkaa lähti leeeeeikkimään..", niin kun tulee kohta "kvaak, kvaak, kvaak", niin Nooa tekee kädellä oikean liikkeen ja sanoo "vaa, vaa" <3 Samoin joka kerta kun soi tai lauletaan "if you're happy and you know it clap your hands", niin Nooa taputtaa oikeassa kohdassa käsillään. Tosin masuaan. Ja tämä on ihan mysteeri mistä on oppinut, sillä me ei olla tätä leikitetty. Ehkä se vaan ymmärtää englantia :)

6 kommenttia:

 1. Mä oon tänä jouluna ihan seonnu kaikesta jouluhömpästä, mutta en tiiä uskalletaanko oikeasti laittaa kuusta esille, kun Lilian oli koko ajan sen kimpussa kun kuvattiin joulukorttikuvia :D

  Mutta jos teillä ei oo huomenna mitään ohjelmaa päikkäreitten jälkeen, niin tulkaa täällä pyörähtää, niin selviitte ehkä ilman bussin odottelua siitä ;D

  VastaaPoista
 2. Voi sua! Ihan varmasti ketutti! Voi niitä onnellisia kenellä on auto käytössä 24/7. Helpotta elämää suuresti!

  Voi kun meillekkin saisi laitettua kuusen sisälle, mutta ei toivoakaan. Täältä ei löydy paikkaa mihin Emmi ei pääsisi. Kaunis kuusi ja koristeet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ensi jouluna sitten :) Mieti kun Emmistä tulee samanlainen jouluhömppeli kuin susta, niin tulevaisuudessa teillä alkaa koristelut jo heti kesälomien jälkeen :D

   Poista
 3. Ihana kuusi (ja tulevat pallot). Ja aaaawww...pikku Nopsuliinia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä tykkään kans että on aivan inana! Ja noi pallot on just täydellisen värisiä <3

   Poista