sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Mama Nutella

Niinhän sitä sanotaan, että puhuminen aina auttaa. Niinpä Nooakin oli tänään aamupäivän huomattavasti viimepäiviä paremmalla tuulella. Kiva oli nähdä vähän hymyjäkin ja saipa äiti yhden pusunkin. Aamupalaksi meni 1/4 paahtoleipää ja noin puoli desiä mehua sekä puoli desiä maitoa. Se on kuulkaa tälle pojalle hyvin se. Ja päiväruuallakin maistui hieman ruoka sekä maitohörpyt.

Ensiviikosta onkin luvassa mukava viikko. Huomenna PÄÄSEE töihin, siellä luvassa muutama mielenkiintoinen starttipalaveri ja pääsen jatkamaan erästä viime viikolla aloittamaani miniprojektia. Tykkään kyllä työstäni niin paljon! Se on ihana combo itsenäistä työtä ja yhdessä tekemistä. Ei yhtään harmita pistää kelloa soimaan jo kuudelta. Olo tosin on vielä vähän nuhainen, mutta uskon, että tämä ei tästä isommaksi taudiksi muotoudu.

Keskiviikkona (joka on siis uusi perjantai ;) tulee sisko rakas kylään! Käyn illalla hakemassa sen Tikkurilan asemalta ja sitten saadaan parasta seuraa tänne torstaille ja perjantaille. 


Eilen tiisasin tukkaprojektista, mutta starttaan nyt myös toisen projektin. Projekti Ruokavalio. Kirjauduin eilen jäseneksi netissä pidettävään ruokapäiväkirjaan ja katsotaan jos sillä saisi pitkään rempallaan olleen syömisen takaisin raiteilleen. Tällä hetkellä kun korvaan oikeaa ruokaa aivan liikaa kaikella makealla - ihan kuin mikäkin teini-ikäinen. Ainut vaan, että teini-iässä ne kalorit jotenkin vaan katoaa tomuna ilmaan. Toisin on nyt! :P 

Tavoitteena on siis syödä kunnolla viisi ateriaa päivässä, ILMAN jatkuvaa pikkunapostelua. Tämän homman kun saa pyörimään, niin ehkä ei tarvitse.. köh.. vetää iltaisin.. öö.. kasaa nutellaleipiä.. Ja napata kaupasta JOKA kerta mukaan suklaalevyä. Sokeria vähemmäksi, ravintorikasta ruokaa enemmäksi! Haluan päästä takaisin kiinni siihen rentoon ja terveelliseen syömiseen, josta kirjoitin viime keväänä

Olen tässä viimeaikoina tosi paljon havahtunut erilaisten ohjelmien ja dokumenttien kautta siihen, miten paljon omaan tulevaisuuteen ja (väistämättä joskus koittavaan) vanhuuteen voi vaikuttaa sillä, miten hyvää huolta itsestään pitää. Kaksi tärkeintä tekijää fyysisen kunnon ylläpitoon; ruokavalio ja liikunta. Jos kolmikymppisestä asti tuuttaa kroppaansa ravintorikasta ruokaa ja pitää huolta notkeudesta, aerobisesta kunnosta ja lihaskunnosta, niin on todennäköisempää, että kasikymppisenä tulevaisuus näyttää tältä (video alla) :) Love that granny!


2 kommenttia:

  1. Eipä kyllä sulla ne ylimääräiset kalorit näy missään! Just viimeks katoin miten hyväkuntosen näköinen oot. :) Olossa ja jaksamisessahan sen ruokavalion tuntee. Heti jos syö päin prinkkalaa niin ei kyllä hirveästi jaksa tehdä mitään ylimääräistä. Kerrohan sitten lisää siitä projektista, mielenkiinnolla kuulisin. Tosi kiva nähdä taas ensi viikolla. Hyvää työpäivää huomiselle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi nyt.. kiitos, tuli hyvä mieli tuommoisesta kommentista <3 Nimenomaan tuo energian määrä on ihan eri silloin kun muistaa syödä terveellisesti! Sokeri tekee minusta ainakin niin väsähtäneen ja SILTI mä puputan sitä ihan järkyttävät määrät! Katotaan mitä tämmöinen julkinen skarppauslupaus tekee :) Kiitos, kiva mennä toimistolle "lepäämään" :P Nähdään!!

      Poista