sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Sunday randoms

Näin joululomalla menee ihan sekaisin, mikä viikonpäivä, viikko, kuukausi tai jopa vuosi on. Ihanaa on ollut, kun Juhis on ollut paljon kotona ja kävivätpä pojat heittämässä pienen kyläreissun mumman luoksekin Alavudelle. Huomenna sitten arki taas alkaa, mutta uudenlainen arki :) Seuraavat kaksi viikkoa harjotellaan päivähoitoa ja onhan tuossa ensiviikolla tiistai ihan koko perheen vapaapäiväkin.


Kävin perjantaina kampaajalla. Tasoitettiin väri vastaamaan omaa väriä ja pieni latvojen tasaus. Lähdin niin myöhään, että totesin, etten enää kävellen ehdi vaan oli napattava pyörä. Sää oli sanalla sanojen HURJA. Vettä satoi vaakasuoraan, kunnon myrskytuuli, maa oli suurimmalta osalta sulana, mutta välillä huomasi, että ajaakin ihan jäällä. Pakko kyllä myöntää, että mä tykkään ihan hirveesti ajaa huonossa kelissä pyörällä :) Siinä on joku jännä selviytymisadrenaliini kokoajan pinnassa. Tosin, kypärä ei varmaan olisi pahitteeksi.. 


Kuinka tyylikäs kuva Nopsusta! Kyläilemässä Pohjanmaalla Juhiksen lapsuudenystävän luona. 


Hei tässä tämä mun uusi takki!! Kuva napattu tänään.. öh.. Stokkan.. öö.. alennusmyyn.. no siis ihan vaan kaksi paitaa ostin!! Iik! Oon niin ylittänyt kaikki aleshoppailubudjettini x100! Mutta tämä takki on niin suosikki! Juhiskin kun tuli tänään Nopsun kanssa mun perässä Jumboon, niin sanoi, että mut oli aika helppo bongata kaikkien mustaharmaiden ihmisten joukosta. 


Loppuun vielä kuva mun uudesta idolista: Daphne Selfe, 85v. Katsoin eilen mahtavan dokumentin, jossa kerrottiin kuuden 70-91 vuotiaan naisen elämästä. Mitä mimmejä!! Pitävät viimeisenpäälle omasta kunnosta ja ulkonäöstä huolta ja vähät välittävät iästään. 91-vuotias leidi on edelleen mukana politiikassa ja aivan hervoton huumorintaju ja yksi 80v. tanssija vetää edelleen tanssitunteja teatterikoulussa. Daphne oli ollut 50-luvulla malli ja kun 70-vuotiaana hän oli jäänyt leskeksi, hän päätti että nyt tarvitsee elämään jotain uutta. Hän haki uudelleen mallitoimiston listoille ja matkustelee nyt mallintöitä tehden. Aivan mielettömiä roolimalleja! 

"When you're old, people expect you to just fade into the background, but no, I'm not gonna do that. I'm gonna actually look good and feel good and do amazing things. Getting old does not have to be going into a care home and sitting in a circle with mouth open and teeth falling out." Bridget, 75.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti