maanantai 19. tammikuuta 2015

Terveisiä töistä!

Tänään se suuri päivä koitti. Lähtö oli tänään aamulla sen verran myöhään, että ehdin käymään suihkussa, laittamaan tukan ja meikkaamaan. Siinä samalla juomaan smoothieta ja kahvia. Juoksemaan kiireessä bussipysäkille. Toteamaan että bussi on myöhässä. Jumittamaan ruuhkassa niin kauan, että loppujen lopuksi olin vähän myöhässä töistä. Hyvä startti :)


Miten IHMEELLINEN päivä! Tuntui ihan uskomattomalta viettää kahdeksan tuntia ihan vaan omissa asioissa. Bussissa kuuntelin hyvää musiikkia, töissä sai vielä ottaa rauhassa, kun minulle oli aikataulutettu vain muutamia perehdytyksiä pitkin päivää. Onpa muuten ihana, että tämmöiselle hetken pois olleelle työntekijälle järjestetään "palaamisperehdytyksiä". Tulee tosi huomioitu olo ja hyvää tekee virkistää muistia sekä päästä kärryille kaikesta, mikä on sillä aikaa muuttunut.

Kuulostaako pahalta, jos sanon, että "koetin olla ajattelematta Nooaa"? Tarkoitan sillä sitä, että mietin, että se Nooan olo siellä hoidossa ei mun murehtimalla miksikään muutu. Korkeintaan lähetän sille stressienergioita. Tämä luottaminen palkittiin, koska pojalla oli kuuleman mukaan mennyt tosi hyvin hoidossa! Aamulla toki itkut, mutta oli syönyt, nukahtanut hetkessä ja nukkunut niin kauan kuin siellä päiväunia saa nukkua (kaksi tuntia) ja päiväunien jälkeen ollut reippaasti syömässä välipalaa, kun Juhis meni hakemaan <3 Nopsun päivät pidetään siis tällä viikolla vielä hieman tavallista lyhyempinä. Juhis haki aikaisemmin ja hakee huomenna. Minä keskiviikkona.


Työpäivän top3, jotka ei sinällään liity mitenkään itse työntekoon:
1. Rauhassa syöty lounas
2. Kävin kolmesti vessassa ovi kiinni eikä kukaan huutanut mulle siitä
3. Monta kuppia teetä ja kahvia - just because I can!

Huomenna uudelleen!! :)7 kommenttia:

 1. Voi kuulostaa niin ihanalta! Tuo on varmasti niin kivaa vaihtelua arkeen kotona. Mä kyllästyn tähän kotona luuhaamiseen, vaikka oikeesti mulla on täällä paljon hommaa ton opparin kanssa, mutta silti tuntuu tyhmältä olla kotona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin :) Varmaan tosin tässä joku honeymoon aluksi, tuskin jaksan joka maanantai hyppiä bussipysäkillä innostuksesta tasajalkaa, kuten tänään tein :D
   Voi että, mä niin toivon, että sulle nappaa harjoittelupaikka pian!! Ja hei, mitä jos lähtisit reilusti kotoa muualle tekemään sitä opparia? Voisi piristää ja antaa virtaa. Lähellä tässä on Pointin kirjasto, Jumbon kahvilat... Tai sitten joku hyvä kirjasto/kahvila keskustasta? Voisi ainakin tuoda vaihtelua!

   Poista
  2. Joo se on ihan hyvä idea. :) Monesti toivoo, että sais olla kotona rauhassa mutta liika on liikaa :D

   Sulle on muuten haaste! :) http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/2015/01/ilahduta-bloggaajakaveria-haaste.html

   Poista
 2. Jee! Siitä se lähtee. Tuollasta se tulee nyt sitten olemaan: vanhemmat töissä ja lapsi hoidossa. Aika "aikuista" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä pahalta!!! :) Ihan ristiriidassa sen kanssa, kun itsekin tuntee olevansa vasta nippa nappa aikuinen :)

   Poista
 3. Voi vitsi, jopa pieni kateus iski! Tosi hienoa, että ovat ottaneet huomioon tuon perehdyttämisen. Taidan itsekin sitten syksyllä vaatia sitä. Ja toi rauhassa syöty lounas. Ai ai... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa kyllä vinkata esimiehelle, että pieni uudelleen perehdytys tuossa kohtaa on paikallaan. Sulla on kyllä hei NIIN mahtava se, että työpaikka on lähellä!! Kyllä se vähän kirpaisee käyttää päivästä yli tunti, jopa kaksi tuntia työmatkoihin :/ Mut koetan ottaa ne jotenkin "oman ajan kannalta" ja kun en pysty bussissa lukemaan, niin kuunnella edes musaa.

   Poista