perjantai 8. elokuuta 2014

10kk neuvola

Neuvolakäynneillä aina tajuaa, miten aika vierii eteenpäin. Siellä kun on niitä tuoreita äitejä pikkuruisten nyyttiensä kanssa odottelemassa ja itse voi pukata vaan Nopsun leikkimään siksi aikaa, kun riisuu kengät tai kaivaa laukusta jotain. Ja ihastella melkein tippa linssissä kantokopissaan nukkuvia pariviikkoisia... Ja niin, tietenkin tuntuu siltä, että juuri eilenhän me oltiin oman pienen nyytin kanssa. Ihan hädissämme, pihalla, urpona, jännittyneinä, ahdistuneina.. oh, taisin nyt kuvailla vain omia tunnetilojani :)

Pitkä matka todellakin on noista päivistä tultu. Kuluneiden kuukausien tunteita tuli käytyä läpi myös tällä viikolla, kun olemme Juhiksen kanssa järjestelleet valokuvia. Haluan vielä tässä kiittää koko sydämestäni teitä kaikista läheisimpiä, jotka autoitte erityisesti vuodenvaihteessa, kun sain kurkistaa äitiyden tummempaa kääntöpuolta. Kiitos rakas Juhis, kiitos äiti, kiitos Kata, kiitos Johanna-sisko. Ja kiitos myös Katja, jostain syystä ne talven kahvihetket siellä teillä on jäänyt mun mieleen tosi voimaannuttavina.

Nyt siis meillä on täällä poikanen, joka tänään 8. elokuuta:

- on 10kk ja 3pv vanha
- painaa 9820 grammaa
- on 73 cm pitkä
- ja piponsa ympärys on 46,2 cm

"Touhukas hyväntuulinen poika. Konttaa, nousee seisomaan tukea vasten ja työntää kärryä. Kasvut tasaiset. Soijamaito käytössä."

Iltapäivällä meillä tuli käymään ystävä 7-viikkoisen vauvansa kanssa. Kovin suloinen oli tuo pieni poikanen. Pääsi ekaa kertaa kiikkumaankin. Oli tosi kiva vaihtaa kuulumisia, koska vähän saman tyyppisten, hieman haastavien vauvojen kanssa tässä on tahkottu eteenpäin.

Nytpä lähden pyörähtämään Hobbyhallissa, kaupassa ja sitten ajattelin istahtaa ison jäätelökulhon kanssa katsomaan illan Sinkkuelämää-tuplajaksoa. Huomenna onkin erityisen erityinen ja varmasti hauska päivä edessä; päiväreissu Tallinnaan!! Meitä lähtee neljä naista (ILMAN VAUVOJA) siitä meidän rakkaasta mammaporukasta. Perillä näämme yhden Tallinnaan muuttaneen etämamman :) Todella kiva päästä aikuisten kesken reissuun. Saadaan syödä rauhassa ja ehkä käydä pari keskusteluakin ilman jatkuvia keskeytyksiä. Tosin, veikkaan, että aiheet pyörivät aikalailla noissa meidän termiiteissä :)


4 kommenttia:

 1. Ihana 10kk Nooa, onnea! <3 Äitiys on ihanaa, mutta mun mielestä ei mitenkään helppoa ainakaan aluksi. Mahtavaa kuitenkin on, että me ollaan löydetty toisemme vaikka sitten äitinä olemisen kautta, nyt jutut pyörii lähinnä lapsissa mutta tulevaisuudessa mukaan tulee varmaan muitakin aspekteja! Pitäkää kivaa Tallinnassa, mun mammaporukka suunnitelee juuri samanlaista reissua (ja onhan tuossa tuo Amsterdam kohta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ja meidän pitää kans joskus lähteä tekemään joku kiva pieni reissu yhdessä!!

   Poista
 2. Olette pärjänneet hienosti koko perhe. Olen niin iloinen, ylpeä ja onnellinen teistä kaikista kolmesta, Monta huolta on jo taakse jäänyttä ja nyt voi jo nauttia touhukkaasta, ihanasta pikku pojasta. äiti

  VastaaPoista