tiistai 19. elokuuta 2014

BW

Mustavalkoinen kausi sekä sisustuksessa sekä värien vähentyminen omassa vaatekaapissa tekee näköjään tuloaan myös Nooan tyyliin. Käyn äärimmäisen harvoin ostamassa Nooalle mitään uusia vaatteita kaupasta. Juuri mietittiin, että viimeisen puolen vuoden aikana olen ostanut vissiin yhden bodyn ja Juhis ostanut yhden kauluspaidan. Niin ja Joensuussa käydessä ostettiin shortsit. Siinäpä ne.

Tänään kuitenkin sain päähänpiston hyödyntää Lindexin alekampanja koskien lastenvaatteita. Nappailin mukaan juuri ne suloisimmat vaatekappaleet, jotka aivan pyysivät päästä Nooan päälle. Joo joo, pyy-si-vät!


Pandakuvioinen body. Pipo, jonka voi kääntää ja pitää kummin päin vaan. Aivan mielettömän mahtavat mikkihiirihousut!! Tuo mikki siis pepun päällä :) Ja sitten (ainakin hieman) vedenpitävät tumput sekä töppöset. Noilla ehkä nyt pärjää hetken aikaa. Tosi hankala miettiä, mitkä olisi 10kk-miehen ulkoilussa parhaat. Voi olla, että nuo kyllä tulee enemmän rattaissaistumis-käyttöön ja pitää vielä etsiä jotain muuta sitten pihalla möyryämiseen.

Mutta olipa piristävää tehdä ihan kaupasta lastenvaateostoksia! Odotan jo vähän aamua, että saisi pistää tuosta Nooalle vaatteita päälle, hihihi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti