torstai 21. elokuuta 2014

Lääkäri määräsi lettuja

Tänään käytiin moikkaamassa Nooan allergialääkäriä. Kyllä joillain ihmisillä vaan on sosiaalista silmää! Niin ihana, miten hän aina huomioi lapsen ja vaikuttaa ainakin siltä, kuin hän olisi oikeasti tosi iloinen jälleennäkemisestä. Lisäksi hän melkein aina huomaa kehaista ohimennen jotain pientä asiaa. Kerran vaatteitani ja tänään kynsilakan sävyä. Voi että, tulee niin hyvä mieli kun ihmiset on ystävällisiä ja sydämellisiä!

Itse asiatkin hoituivat mukavasti. Kyseessä oli lähinnä tilannekatsaus. Ja hyvältähän kaikki nyt vaikuttaa. Tässä pääpointit:
  • soijamaidolla jatketaan ainakin vuoden loppuun, sitten nähdään uudelleen ja mietitään, josko kokeiltaisiin varovasti jotain maitoa - laktoosittomana ja kuumennettuna. 
  • Soijajugurttia ja kaurajugurttia voidaan maistaa. Niin ja soijajätskiä :)
  • seuraavaksi voisi koettaa kalaa, ohraa, kananmunaa ja lampaan lihaa. 
  • "lettuja voisitte kokeilla" Anteeksi mitä? Niin, no siis siinä tulisi kuumennettuna vehnää ja kananmunaa. Okei :) Ehkä siis meillä on pian Nooan ekat lettukestit! Tosin, taidan tehdä ekat letut kaurajauhoon tai tattarijauhoon, ettei tule kahta uutta yhtäaikaa. Tai hei! Mähän tein itselle tänään aamupalaksi banaanilettuja - niitähän me tehdäänkin joku kerta molemmille!!! Itäkeskuksen Pikkujätti on kyllä ihan paras paikka käydä lääkärin luona. Tottapuhuen, ei tuota reissua kyllä mitenkään edes ajatellut lääkärikäyntinä :) Tutut ihmiset respassa, iloinen palvelu, maailman hauskimmat leikkipaikat ja.. okei.. olihan se tietysti aika kallis "kyläily".

Nooa oli ennen reissua aamun tosi kärttyinen ja väsyneen oloinen. Mietittiin kitiseekö kulmahampaita vai mitä. Ne kun siellä ikenessä jo pullottaa.. Takaisin tullessa syötin pojalle bussipysäkillä soseen ja bussissa maidon. Sitten jaksettiin vähän aikaa kunnes alkoi kitinä, johon ei auttanut enää mikään lelu. Otin Nopsun syliin ja mentiin istumaan silleen, että poika sai katsella maisemia.

Aloin ihmettelemään, kun se niin tosi rauhassa istuu paikallaan. Tosi rauhassa. Ja tosi rentona. Se nukkui. Mun sylissä pieni rakas. Nostin vähän ennen omaa pysäkkiä rattaisiin ja kotona nostin omaan sänkyyn. Siellä nukkuu. Pikku rakas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti