keskiviikko 20. elokuuta 2014

Hei hei kesäkelit

Heippa hei kesä. Moikka moi syksy. Aamulla sai ekaa kertaa (juhannusviikon jälkeen, haha) pukea haalarin päälle. Kenkien suhteen ongelma on vielä ns. ilmassa. Töppöset kastuu ja ne eilen ostetut töppöset ei pysy jalassa. Tänään oltiin aamupäivä pihalla, kun ei satanut. Nyt iltapäivällä oli tarkoitus lähteä tutustumaan superkivalta vaikuttavaan Hippulaan, mutta ulkona pimenee kuin yöllä ja taivaanrannassa jyrisee, että ei me varmaan päästäkään lähtemään :/ Voi kun tämä syksy olisi poutainen. Ihan sama miten kylmää tai lämmintä on, mutta kun nyt ei sataisi paljoa, niin saataisiin olla ulkona ja tehdä retkiä lähelle ja kauas.


Tänään mennään nyt toista päivää onnistuneesti yksillä päiväunilla. Toissayönä unta putkeen (miniheräämisellä) 12 tuntia ja siihen päälle kolmen tunnin päiväunet. Viimeyönä poika nukkui yli 10 tuntia heräämättä ja nyt sain laitettua päikkäreille 12:30. Nukkuu edelleen, eli reilu kaksi tuntia jo takana. Tosi mahtavaa, jos nämä rytmit nyt asettuisi  näin!Päivän henkilökohtainen superärsytys on ollut se, että kun odottamani ilmoittautuminen eräälle kurssille tänään kello 12:00:00 aukesi, niin jostain teknisestä syystä en päässyt sinne lähettämään ilmoittautumistani. Sen sijaan muut pystyivät. Ja nyt se sitten on täynnä. Käyn tällä hetkellä tulikivenkatkuista, (ystävällisyyteen verhottua toki) sähköpostikeskustelua opintosihteerin kanssa, että on se nyt !#%?#!# jos heidän systeemien kökköyden takia oikeasti en pääse mukaan :(

Onneksi pikkuisen toilailut aika hyvin aina lohduttaa silloin, kun aikuisten asiat ärsyttää :) Tänään on syöty yksi huulirasva ja opittu avaamaan kaikki dvd-kotelot. Niin ja avattu myös kokonainen rasia riisikakkuja. Kaikki silloin kun silmä välttää. Ainiin, ja maistettu muhkea kourallinen hiekkakakkua :)2 kommenttia:

  1. Ja siinähän se vedenpitävä vk-haalari köllöttääkin! Tai Nooa köllättää ja haalari on messissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, joo, toi on ihan loistava! Ja just täydellisen kokoinen Nooalle. Mut kenkäongelma, mitä pistää jalkaan tuommoiselle pötkylälle? Pitääkö siis mun oikeasti ostaa sille ihan k-e-n-g-ä-t, vaikka se ei vielä itsenäisesti kävelylle lähdekään..?

      Poista