maanantai 18. elokuuta 2014

Maanantain Moko

Ajattelin, että tästä vois tulla perinne. Maanantain Mokot. Sörnäisten Moko on vaan niin ihana kahvila, josta saa niin ihania herkkuja ja siellä on myös lasten leikkinurkkaus. Tänään oltiin suloisen ystäväni ja hänen suloisen poikansa (9kk) kanssa tuolla käymässä. Kun heillä ei ollut kofeiinitonta kahvia, niin ihana tyttönen teki minulle kahvin, jossa oli vain pari senttiä kahvia ja loput kuumaa vaahdotettua maitoa. Nam.


Pojille saatiin syötettyä ruuat ja juotettua maidot. Ja siinä ohessa vaihdettua kuulumiset, koska koko kesänä ei oikeastaan olla ehditty näkemään. Toivottavasti nyt syksyllä on paremmin aikaa. Vaikka täällä pk-seudulla onkin hyvä julkinen liikenne, on ihan rrrrraivostuttavaa, miksi se toimii niin huonosti poikittaissuunnassa. Vähän sama kun Suomensisäiset lennot. Katselin eilen reittiä ystäväni luokse Niipperiin, jonne siis ajaa autolla 20min. Busseilla (sis. kaksi tai kolme vaihtoa) matka kestäisi yli tunnin! Ja katsokaa nyt tuota karttaa! Sehän on kuin ajaisi Joensuusta Vaasaan käyden "matkanvarrella" Helsingin kauppatorilla! Ja päivisin kun usein Juhiksella on tarve autolle, niin meille jää vaihtoehdoksi vain bussi/junat.No, onneksi niinä päivinä, kun mies on mahdollista lähettää julkisilla/pyörällä töihin, niin saamme auton ja voimme tehdä jonkun retken näiden "oudosti" poikittaissuunnasta meiltä katsottuna asuvien ystävien luokse :) "Kunhan se matka ei ole liian pitkä!!", lisää Nooa :)2 kommenttia:

  1. Tuo Nooan tapa istua jalat ristissä on niin söpö!! Paula-mummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, enpä huomannutkaan, että tässä(kin) kuvassa muru istuu noin :) Tosi hauskaa, jos se oikeasti on matkinut minulta tämän :)

      Poista