maanantai 25. elokuuta 2014

Popot

Touhukas maanantai. Juhiksella alkoi nyt tiukka kahden viikon työrutistus, joten olen koettanut ahtaa meidän päivät niin täyteen ohjelmaa, kuin mahdollista. Se kun on selvä nakki, että Nooa ei harrasta kotona yksin rauhassa leikkimistä, eli paras vaan kun pääsee talosta ulos niin paljon kuin mahdollista. Silloin tyyppi on heti paljon "helpommin käsiteltävissä".

Tänään aamulla lähdettiin kurkistamaan alueen avoimeen päiväkotiin. Ihan kiva vaihtoehto hiekkalaatikolle, silloin kun keli on huono. Takaisin tullessa Nopsu nukahti kaatosateessa istualleen rattaisiin ja sain sen nostettua omaan sänkyyn jatkamaan uniaan. Tää yksien päiväunien systeemi on kyllä nyt niin toimiva. Unet olleet nyt aina 2-3 tuntia.

Unien jälkeen käytiin hakemassa Nooalle KENGÄT. Siis ihkaoikeat ekat kengät. Tulin siihen lopputulokseen, että kunnon kengät on ainoat, jotka märällä kelillä suojaa kunnolla jalat pihalla ollessa. Mutta voih, kyllä huomasi, miten Nooaa ärsytti hiekkalaatikolla, kun piti olla kengät ja haalari ja hanskat! Ja ymmärtäähän sen. Paljon hauskempihan se on paljain jaloin ja paljain käsin leikkiä, kun ei oo kenkämöhkäleet tiellä ja käsillä saa kunnolla otteen asioista. Harmitti oikein toisen puolesta :(


Illalla sitten oli eka muskarikerta. Ehkä mun odotukset oli vähän liian korkealla, mutta pieni pettymys tuo oli. Ohjaaja ei selvästi ollut valmistautunut kunnolla, kun oli yllättynyt siitä, että meitä oli paikalla viisi alle vuoden ikäistä (ja kolme muuta). Tunti oli mietitty semmoisille, jotka jo kävelee ja vähän tajuaakin jostain jotain. Myös ohjaaja oli jotenkin vähän vaisu. Katsotaan nyt, vaihdetaanko me johonkin toiseen ryhmään vai pystyykö ohjaaja muokkaamaan tuon ryhmän ohjausta. Muskari on niin kallis, että todellakin haluaisin superhauskan tunnin, josta Nooa nauttii.

Huh, itsellä ollut kamala päänsärky koko iltapäivän ja illan. Olenkin aina ohi kävellessä katsellut tuota taulua, jossa on 27 päivän lähtölaskenta eräälle toooooodella odotetulle reissulle ;)2 kommenttia:

  1. Nooan ensimmäiset kengät <3 Ja reissu tulee kyllä niin nopeasti, ettei sitä ehdi tajuta yhtään. Tajuaa ehkä sitten lentokentällä. Paitsi että silloin ei kyllä tajua mitään, kun aamuyöllä nukkuu varmaan seisaallaankin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, joo-o, ehkä me tajutaan sit, kun ruetaan miettimään miks kaikki ympärillä puhuu espanjaa :) Mut on kyllä NIIN parasta päästä reissuun ja vielä siskosen kanssa!!

      Poista