keskiviikko 6. elokuuta 2014

Hiekkalaatikolla

On tämä kesä vaan ihanaa aikaa. Varsinkin nyt, kun on ollut aurinkoista ja poutaista niin kauan kuin vaan taaksepäin muistaa. Se siinä on parasta, että ulos voi lähteä koska vaan, eikä sitä varten tarvitse pukea lapselle kasaa vaatteita. Ainut rajoite on se, että pitäisi löytää varjoisia paikkoja ja pysytellä pois auringosta kokonaan keskipäivän aika.

Meidän (lue: minun) suosikiksi on muodostunut suht lähellä (5min kävelymatka) oleva leikkipuisto, jonka ehdoton paras puoli on se, että siellä todennäköisimmin on muitakin lapsia ja äitejä. Mulla on niin kova sosiaalisuuden jano näin kotona ollessa, että juttelen paremman puutteessa vaikka puille.Eilen olikin siinä mielessä aivan upea päivä, koska aamulla lähdettiin käymään Tikkurilassa moikkaamassa ystävääni Johannaa ja hänen Cocoaan (1,5v.). Nooa nukahti takaisintullessa ja nukkui.. oletko valmis.. KOLME JA PUOLI TUNTIA :D Haha, taisi ottaa Cocon kanssa leikkiminen voimille! Sitten heti sen jälkeen ihana ystäväni Elina tuli käymään meillä, joten oikeastaan hetkeäkään ei oltu kahden, vaikka Juhis teki pitkän (köhm, normaalin 8h) työpäivän!

Nyt Nopsu kävi tosi ihanan kiltisti unille, minä sain syötyä rauhassa - joinpa vielä kahvin ja otin palan jälkkäriäkin. Nyt hyökkään kaappien siivouksen kimppuun. Aikaisemmin kun makuuhuoneen kaikki kaapit on olleet Juhiksen käytössä ja pikkuhuoneen kaapit minulla, niin nyt siirretään niin, että Nooan huoneeseen jää vain Nooan vaatteet plus lisäksi sekalaista tavaraa. Ja makuuhuoneeseen koetamme mahduttaa meidän molempien vaatteet. Ongelmanratkaisuksi meille on myös tulossa pian alkuviikosta tilattu lipasto makkariin :)


Vähän vaiheessa vielä...

ps. Nooa täytti eilen 10kk <3 Virallista vauvavuotta enää kaksi kuukautta jäljellä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti