keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Tap tap tap

Wuhuu, ensiaskelia otettu! :) Tosin, en ihan tiedä voiko näitä laskea, mutta nyt pari kertaa on tehty niin, että kun minä tulen jostain kotiin, niin Juhis kävelyttää Nooaa käsistä kiinni pitäen vastaan ja sitten päästää varoen irti joku metri ennen minua. Minä ojennan kädet valmiiksi ottamaan Nopsusta kopin ja samalla kun Nooa ottaa muutamia askelia, niin peruutan hieman taaksepäin ja.. tadaa! Näin saimme pojalta neljä, viisi, jopa kuusi askelta :) Muutenhan askelia ei todella vielä näy. Hyvä kun jaksaa edes pienen ajan per päivä seisoa ilman tukea.


Meillä on ollut Nooan Kata-kummitus täällä kylässä tiistaista asti. Aina mukavaa kun on seuraa! Eilen illalla me tytöt pyörähdettiin Itiksessä. Siellä Ruohonjuuressa oli synttäripäivä ja sieltä sai yhden tuotteen -32%. Minä ostin Laveran itseruskettavan voiteen (ainut, joka iholleni sopii) ja Kata osti aaaaina niin ihanan Lifefactoryn juomapullon. Itsellänihän tämä on pinkkinä pillikorkillisena ja vaikka siitä maksoinkin hurjat yli 30 euroa, niin yhtään en ole katunut ostosta. Paras pullo ikinä ja päivittäin käytössä.

Tänään aamulla kävin töissä juttelemassa hieman sinne paluusta. Sekin kun ennemmin tai myöhemmin koittaa! Ja nyt illalla kävimme tekemässä pienen Ikean reissun. Nooan nuha on edelleen jatkunut räkäisenä nenänä, mutta muuten poika nyt ei ole tullut yhtään kipeämmäksi. Tänään aamulla testattiin uutena ruokana kananmuna. Tein banaanipannukakkuja (muussattua banaania ja kananmunaa sekaisin ja pannulla paistaen - Nooalle rypsiöljyssä ja meille muille kookosöljyssä). Nooa tykkäsi siitä ihan hirmuisesti, mutta tietenkään paljon ei uskaltanut antaa. Mitään oireita ei ainakaan tänään ole ilmaantunut, että hyvältä vaikuttaa.


Huomenna onkin taas se päivä, kun Juhis on iltapainotteisesti töissä. Siispä me tytöt suuntaamme päivällä elokuviin, kun se päiväsaikaan on puolet halvempaa. Sitten Kata lähtee junalla poikaystävänsä luokse ja me jäädään Nopsun kanssa viettämään äitipoikailtaa.


11 kommenttia:

 1. Noi pienet askeleet VOII TODELLAKIN laskea!

  VastaaPoista
 2. Jee, hyvä Nooa, sitä se kävely lähtee! Ja miten hienoa, ettei näytä olevan kananmunalle allerginen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Joo, pitää nyt vaan jatkaa testailua :) Voidaan sit Joensuussa vaikka paistaa riisijauhosta lettuja!! :) Ja hedelmäsoseen kanssa, niin uppoaa koko porukalle :)

   Poista
 3. Kyllä kaikki askelet lasketaan, hyvä Nooa! Jossain vaiheessa Nooa itsekin tajuaa, että kävely se vasta hauskaa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilemättä :) Mä odotan, että kun ens viikolla mennään Joensuuhun, niin siellä se saa vihdoin rohkeuden lähteä ihan itse taapertamaan :)

   Poista
 4. Hyvä Nooa!! Siitä se lähtee. Ja ihana tuo viimenen kuva Nooasta <3

  VastaaPoista