tiistai 21. lokakuuta 2014

Tukkapohdintaa ja rokotusten dagen efter

Wihii, pääsen viimein perjantaina kampaajalle. Edellisestä käynnistä onkin jo kaksi kuukautta. Olen tässä viimeisen kuukauden ajan miettinyt kovasti, että leikkaisin ihan lyhyet hiukset. Olen pohdinnoissani seilannut ihan lyhyestä pixie tukasta, pixie tukkaan pitkällä otsatukalla, ja nyt sitten kuitenkin vielä pohdin ehkä sittenkin ihan lyhyttä polkkatukkaa.

Pixie-tukka on i-ha-na, mutta siinä on pari miinusta. Pelkään, että siitä tulee liian poikamainen, koska en arjessa kovin paljon käytä meikkiä tai muutenkaan ole hirmuisen tyttömäinen (mikä siis tasapainottaisi lyhyttä tukkaa). Toisekseen mietin sitä, että minulla ei todella ole varaa käydä kerran kuussa kampaajalla - ja lyhyttä pitää tietenkin leikata useammin. Siispä kallistun sinne lyhyen polkan suuntaan. Tässä vielä kuvakollaasi top 6 kuvista. Ja heheheh, Juhis voi todistaa, että olen käyttänyt varmaan kymmeniä tunteja Pinterestin selaamiseen ja kivojen hiusten etsimiseen :D Kuvia on tallennettunakin varmaan 30!

Kuvat Pinterestistä
Saa antaa mielipiteitä! Otan niitä erittäin mielelläni vastaan. Vielä siis kolmen päivän ajan :) Myös väri on vielä auki! Oma hius minulla on perus ruskea, mutta ah miten tykkään vaaleammasta tukasta kasvojani vasten.. Periaatteessa kaikki noissa kuvissa näkyvät värit ovat potentiaalisia vaihtoehtoja!

Mitä sitten tulee Nooan vointiin, niin se on rokotusten jälkeen ollut ihan hyvä. Yöllä Nopsu heräsi neljän aikohin, eikä saanut sitten enää unta. Oli itkuinen ja vähän lämmin. Annettiin vettä ja panadolia. Sitten otettiin meidän väliin ja siinä vielä maitoa. Siihen se mussukka sitten nukahti vielä pariksi, kolmeksi tunniksi. Ihan söpöä, ei se koskaan olekaan vielä nukkunut (pikkuvauva-aikojen jälkeen) meidän välissä <3

Lisäksi Nopsulle on tullut ns. "mustikkaien" eli yläikenessä musta kohta, joka on ihan turvonnut. Sieltä siis poskihammas puskee vauhdilla läpi ja on tehnyt pienen verenpurkauman ikenen sisään. Eipä siis ihme, jos vähän uniakin haittaa jo tämmöiset olot! Onneksi saadaan kuitenkin olla kotona, eikä tarvitse viedä hoitoon. Ei vielä. <3

7 kommenttia:

 1. Musta toi oikea alakulman kuva saattais olla aika bueno. Se ei ole niin lyhyt jos pelkäät sitä poikamaista efektiä. Toi värikin on ihana :) Sopis varmasti sulle tosi hyvin! Ainahan se tukka kasvaa takas jos et tykkääkkään. Harmittaishan se tosi paljon jos suunnitelma meneekin mönkään joten en yhtään ihmettele, että oot miettiny tota pitkään.

  Hyvä, että Nooalle ei tullut kummoisempia oireita. Tsemppiä hampun kanssa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mietin oikeesti pitkään, että mikä hamppu?? Että joo, siis mun tukka on kyllä aikamoista hamppua, vai mitä tässä nyt ajetaan takaa.. :) Mut vissiin siis hammas :)

   Ja kiitos mielipiteistä! Arvostan kovasti, koska sulla on jotenkin niin ihana tyyli ja aina niin kaunis tukka & meikki. Kyllä mä varmaan kallistun just tuon tyyppisen leikkauksen ja värin suuntaan.

   Poista
  2. Hahah! :D Joo en tarkottanu sun tukkaa vaan just tuota hammasta. Samaa mitä Tanja sano, että heti sitten kuvia, tahtoo nähdä :) Kiitos kehuista! Taas kerran, meen aina ihan sanattomaks sun kehuista <3

   Poista
  3. Höpshei, minä vaan oon aina ollut sitä mieltä, että ihmisten pitäisi rohkeammin sanoa toisilleen kivoja asioita ja pieniä kehuja silloin kun siihen keksii aihetta - siitä tulee kaikille hyvä mieli :) Mä oon just se urpo, joka kaupan jonossakin saattaa sanoa tuntemattomalle, että "ooooooooh miten ihana takki sulla on!!" :)

   Poista
 2. Ja siitä polkasta on helppo siirtyy viel lyhkäsempään jos innostuu! En malta oottaa sun uutta tukkaa!sit pe heti kuvia! :)

  Toivottavasti Nooan oireilu rokotuksista olis tossa,meki haettiin ne piikit tänään :/ Ehotteli sitä influenssarokotusta mut ei me kyllä oteta. Tuntu ihan kauheelta et kolme piikkiä nytki nii ei mitään ylimääräsiä piikkejä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin näin minäkin sitten ajattelin! Jos lyhyt tuntuu kivalta, niin sit vaikka kevättukaksi vielä lyhyempi, mutta jos alan jouluun mennessä jo itkeä ponnarin perään, niin äkkiäkös (no jaa, ei kyllä niin äkkiä) se siitä kasvaa :)

   Joo mä mietin kans, että ainaki nyt syksyllä vielä kun ollaan kotona, niin ei enää ylimääräisiä rokotuksia. Kattoo sit keväällä kun alkaa hoitohommat. Toivottavasti Fanipala selviää helpolla piikityksien jälkioireista! Panadolia sit vaan kehiin, jos alkaa kovin itkuiseksi - ja äidille suklaatia ;)

   Poista
 3. Aivan upeita! Mä olen haaveillut tässä viime viikot, että leikkaisin tukkani. En ole vielä uskaltanut, se on ollut nyt niin monta vuotta pitkä että pelkään sokkia :D

  VastaaPoista