keskiviikko 14. tammikuuta 2015

TREFFIT ja iloisia kuulumisia

Ei saa kertoa päiväkodin tädeille tai Juhiksen pomolle. Mä pakotin aviomieheni pitämään aamupäivän töistä vapaata. Nimittäin, nyt kun Nooa oli hoidossa iltapäivälle asti, meille avautui tilaisuus viettää kolme (3!!) tuntia kahdestaan. Se on kuulkaa enemmän kuin koskaan ennen! Ihan totta! Lounastreffipaikan valinta oli helppo: Tokyo55. Molemmat rakastetaan hyvää sushia ja tuolla paikassa me ollaan käyty usein seurustelun alkupuolella (lue: ennen mahaa) lounastreffeillä <3 


Yksi mun lempparifiiliksistä maailmassa on ajella autolla aurinkoisessa säässä jonkun ihanan pojan kanssa. Siispä sopi oikein hyvin, että meidän oli pakko ajella vähän, että päästiin Töölöön asti ja sainpa treffien päätteeksi kyydin ihan kotiovelle asti takaisinkin. Sanoin kyllä nätisti kiitos ja että olis kiva nähdä joskus uudelleenkin ;)


Ruoka oli ihan mielettömän hyvää! Ainut vaan, että molemmat ollaan totuttu syömään niin vauhdilla, että tuli muutamassa minuutissa ahmittua kaikkia herkkuja niin paljon, että hetken päästä huomattiin, että Ähky. Mutta voi pojat miten hyvää oli! Vai lieko se erityisen hyvä seura ja kerrankin kahden, mikä sai ruuankin maistumaan niin taivaalliselta. Jälkkäriksi vielä hyvät kahvit ja ai että!


Mutta sitten itse päivän aiheeseen, eli Nooan Eka (lähes) Kokonainen Päivä Hoidossa. Valmistautukaa aplodeihin.. Nooa oli sekä SYÖNYT että NUKKUNUT!! Voi jösses!! Siis mun pitää nyt mennä pihalle heittämään ne kärrinpyörät - en olisi ikimaailmassa uskonut, että onnistuu nukahtamaan. Oli nukahtanut parilla silittelyllä (what?? miten se tehdään??) ja herännyt kerran, jolloin silloinkin nukahtanut uudelleen parilla silittelyllä (WHAT??) ja nukkunut siis yhteensä yli kaksi tuntia!

Myös ruokaa oli suostunut taas syömään. Broileripullia ja currykastiketta. Siis tuo poika on kyllä niin mausteisen ruuan perään. Tänäänkin illalla oma ruoka ei maistunut, mutta mun mausteinen linssi-pinaatti-riisi-pata oli nam nam :) Vähän harmillista on se, että päiväkodissa on kuulema tosi paljon sokerisia välipaloja. Tänään oli sokerimehua sekä pullaa. Harmi ravitsemusperiaatteellisesta näkökulmasta, mutta tarviiko kysyä maistuiko Nooalle :) Niin, jos muutamana päivänä viikossa saa jotain sokerista välipalaa, niin se ei maailmaa kaada. Tuleepahan lisää kivoja muistijälkiä liittyen päiväkotiin ;)

Aivan super mahtavaa, että Nooalla nämä ekat päivät meni näin hyvin. Toki tänään oli myös ollut paljon itkua, mutta se nyt vaan lähestulkoon kuuluu asiaan. Kyllä minä uskon, että tässä on niin paljon hyviä merkkejä ilmassa, että kohta meillä on ihan super reipas päiväkotilainen <3


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jee!! Ja hyvä hyvä myös Lilianille!! Ja skål meille mammoille :)

   Poista
 2. Valtavat ablodit Nooalle, ihan mahtavan hienoa, että on mennyt noin hyvin!! Ihmehän se nyt olisi, jos ei olis itkua ollenkaan näin alussa, kyllä se siitä vähitellen rauhoittuu. Paula-mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, itkun määrä pikku hiljaa koko ajan vähenee ja tilalle tulee iloista olemista. Nyt täällä vähän reagoidaan kotonakin huonolla nukkumisella ja läheisyydenkaipuulla, onneksi on tässä nyt monta kotipäivää!

   Poista
 3. Kiva, että on mennyt hyvin :).. Muistan esikoisen kanssa tunteneeni jopa hieman pettymystä kun kaikki sujuu "liian" hyvin. Siinä tuli sellainen olo, ettei itse ollutkaan niin tärkeä omalle lapselleen kuin luuli.. Vaikka äiti on tietenkin aina lapselleen tosi tärkeä ihminen.

  PS. Tokyo 55:sta saa myös hyvät takeawayt! Niitä me olemme harrastaneet aika usein sen jälkeen kun lapset syntyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, tottakai äiti on aina ykkönen! Täällä Nooa on nyt aika paljon reagoinut hoidon alkuun yöitkuilla ja tänään ollut ihan äidissä kiinni. Onneksi on nämä 4pv nyt tässä aikaa taas olla ihan vaan maman kainalossa.

   Kiitos takeaway-vinkistä!! Pitääkin joskus hyödyntää ;) Tuo buffa vaan siellä on kyllä NIIN nam nam nam :)

   Poista