sunnuntai 3. elokuuta 2014

Nokkaeläin

Viikolla ostin Ikeasta mehujäämuotteja, jotka on olleet myös Nooan ihan suosikkeja. Ne muotit siis. Vai mitä pidätte, eikö ole ihan söpö nokkaeläin :) Hassu kulkee tuolla tavalla ympäri asuntoa.



Viikonloppu on sujunut aika perusmeiningillä. Juhis on ollut paljon Nooan kanssa ja minä pääsin tänään esim. auttamaan ystävää muutossa ja käytiin sen jälkeen syömässä ihan hullun hyvää thairuokaa! +29 astetta ja erinomainen curry (ja vain aikuisten seura) saivat mielen hetkeksi palaamaan ihanille thai-malesia-reissuille...

Tänä viikonloppuna (aika monen mutkan ja kirosanan kautta) sain hajonneen puhelimen tilalle uuden! Tämä on loistohomma siksi, että tässä uudessa on paljon parempi kamera ja minä kun otan kaikki nämä blogikuvat puhelimella, niin nyt jää sitten vähän laadukkaampia muistoja!

ps. Nooahan on aina tykännyt leikkia (syödä niitä) kaiken maailman putkiloilla. Kosteusvoiteet, käsivoiteet.. no, nyt se on oppinut ihmeen näppärästi napsauttamaan niistä korkit auki. Voit kuvitella loput..

2 kommenttia:

  1. Nooa on ihana hassuttelija, hurmaavan kaunis ja niin taitava. Pitää vain raivata nyt sitten kaikki putkilotkin piiloon neljän viikon kuluttua ;) Paula-mummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se, vaikka mummilla taitaa ehkä olla vähän puolueelliset silmälasit nenällä ;)

      Poista