sunnuntai 24. elokuuta 2014

Pientä puuhastelua

Ompelin tänään Nooan sänkyyn uuden pinnasuojan. Ihan söpö tuli ja sopii nyt noihin viireihin :) Oon ihan viehättynyt tummansinisen ja valkoisen yhdistelmään pojan huoneen sisustuksessa. Seuraava iso projekti olisi saada myytyä siellä oleva ihana vaalea sohva (kahden istuttavalle sohvalle käyttöä? anyone??) ja siitä kun vapautuu tilaa, niin sitten varmasti pikkuhiljaa vähän hyllykköä ja ehkä joku pieni pöytä ja pienet tuolit :) Vielähän tuo poikanen ei käy tuolla huoneessa kun vain nukkumassa, mutta jotenkin haluaisin ennen 1v. päivää sisustaa huoneen taaperon huoneeksi.


Huomenna alkaa muskari! Jee! Tosi kivaa saada tekemistä viikkoihin. Lisäksi mennään aamulla käymään avoimessa päiväkodissa ekaa kertaa. Ja sitten seuraavalla viikolla alkaa pyöriä myös MLL:n perhekahvila. Niin, ja ensiviikolla myös Elixian baby jumpat - jonne voisi ehkä vielä koettaa jonkun kerran mennä. Tosin tuo 10kg kahvakuula alkaa olla jo vähän liian painava 45 minuutiksi pidettäväksi sylissä! :)

Ihanaa, ihan semmoinen "koulunalkufiilis", kun alkaa kalenterissa olla säännöllisiä tekemisiä. Ja niin, houkuttaisi ostaa hirmuisesti uusi kalenterikin. Koulunalkufiilis :)


Tyyny vain kuvausrekvisiittaa. Koetettiin tänään sitä Nooalle, mutta ei se osannut vielä ajatella, mitä iloa tuosta vanumöhkäleestä voisi nukkumiseen olla :)2 kommenttia:

  1. Ihana suojus! Minä niin tarvitsisin uuden suojuksen Ellan pinnikseen eli jos ikinä haluat askarrella toista tollasta niin täällä olis tilausta! Ihan olisin valmis maksamaan siitä et joku tekis suojan kun itse en kerran osaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, voi mielelläni tekisin, mutta siis en mä tuota ihan alusta asti itse tehnyt. Pohjana oli Ikean (ööh.. susiruma) perus laitasuoja, jonka olin jo heittämässä pois, kunnes keksin tehdä siihen tuommoisen uudistuksen :) Eli jos sulla vaan on joku pohjaksi ja sitten valitset vaan kankaan, niin ehdottomasti ompelen! :)

      Poista